Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başsağlığı Telgrafı - Son Dakika
Dünya

Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başsağlığı Telgrafı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara’da 30 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlama nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir telgraf göndererek başsağlığı diledi.

10.10.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'da 30 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlama nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir telgraf göndererek başsağlığı diledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'da meydana gelen ve 30 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlama ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir telgraf gönderdi. Kremlin tarafından yapılan açıklamada, Putin'in Erdoğan'a gönderdiği telgrafta Ankara'da meydana gelen ve sonucu çok sayıda sivilin hayatını kaybettiği patlama nedeniyle baş sağlığı dilediği aktarıldı. Açıklamada, "Vladimir Putin, patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine in içten taziye, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi. Rus liderin, teröre karşı Türkiye ile iş birliği yapmaya hazır oldukları ifade ettiği kaydedildi. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başsağlığı Telgrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Devrek'te Vatandaşlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti
    08:22 Devrek'te Vatandaşlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Ramazan bayramı nedeniyle vatandaşlar sabah erken saatlerde camilere akın etti. Bayram namazını kılan vatandaşlar, Ramazan ayını sıkıntısız bir şekilde geçirdiklerini ifade ettiler.

  • Yozgat'ta Ramazan Bayramı coşkusu
    08:02 Yozgat'ta Ramazan Bayramı coşkusu

    Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Yozgat'ta vatandaşlar camilerde bir araya gelerek bayram namazını kıldı. Yüzlerce vatandaş, Çapanoğlu Büyük Cami'nde bir araya gelerek bayram namazını kıldı ve Gazze için dualar etti. Namaz sonrası cami cemaati bayramlaştı. Vatandaşlar, Müslüman kardeşlerine sabır ve zulümden kurtulmaları için dua etti. İslam aleminin bayramını kutlayan vatandaşlar, sılayı rahim yapmanın önemine vurgu yaptı. Ramazan Bayramı sevincini yaşayan vatandaşlar, akrabalarını ziyaret etmek ve hayır dualarını almak gerektiğini belirtti.

  • Pinakothek der Moderne Galerisi Çalışanı Kendi Eserini Gizlice Sergiledi
    08:00 Pinakothek der Moderne Galerisi Çalışanı Kendi Eserini Gizlice Sergiledi

    Avrupa'nın en büyük modern sanat galerilerinden biri olan Pinakothek der Moderne'nin çalışanlarından biri, kendisine ait eseri galeride gizlice sergilediği için işten çıkarıldı. Galeri çalışanı, eserini asmak için duvarda delik açtı ve eserini sergiledi. Galeri yetkilileri durumu hızla fark ederek eseri geri verdi. Ancak çalışan hem işini kaybetti hem de galeriye girmekten men edildi.

  • Erzurumlular Ramazan Bayramı namazı için tarihi camilere akın etti
    07:55 Erzurumlular Ramazan Bayramı namazı için tarihi camilere akın etti

    Erzurum'da Ramazan Bayramı namazı için kentteki tarihi camilere yoğun bir şekilde katılım oldu. Namaz öncesi yapılan sohbetlerde birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, namaz sonrası ise bayramlaşma için dualar edildi. Ulu Cami, bayram namazının en yoğun olduğu camilerden biri oldu ve bayramlaşmaya birçok önemli isim katıldı.

  • Kars'ta Bayram Namazında Camiler Doldu Taştı
    07:52 Kars'ta Bayram Namazında Camiler Doldu Taştı

    Kars'ta Ramazan Bayramı namazında camiler doldu taştı. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde camilere akın etti ve imam öncülüğünde bayram namazı kıldı. Kars Valisi Ziya Polat ve AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın da Sultan Alparslan Külliyesi ve Camii'nde namazlarını kıldı. Cami çıkışında yapılan açıklamalarda, Ramazan Bayramı kutlandı ve dua edildi. Vali Ziya Polat, bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

  • Kars'ta Bayram Namazı Coşkusu
    07:48 Kars'ta Bayram Namazı Coşkusu

    Kars'ta Ramazan Bayramı namazında camiler doldu taştı. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde camilere akın etti ve bayram namazını kıldı. Kars Valisi Ziya Polat ve AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın da Sultan Alparslan Külliyesi ve Camii'nde namazlarını kıldı. Cami çıkışında yapılan açıklamalarda, Ramazan Bayramı kutlandı ve mazlumların kurtuluşu için dua edildi. Vali Ziya Polat ve Milletvekili Adem Çalkın, vatandaşlarla bayramlaştı.

  • Tatvan'da bayram namazı kılındı
    07:46 Tatvan'da bayram namazı kılındı

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı namazı kılındı. Sabahın erken saatlerinde camilere akın eden vatandaşlar, Saadet Camii'nde bayram namazını kıldı. Cami imamı tarafından verilen hutbeyle birlikte tekbirlerle bayramlaşan vatandaşlar, daha sonra evlerine giderek aileleriyle bayramlarını kutladı.

  • Bitlis Tatvan'da Ramazan Bayramı Namazı Kılındı
    07:40 Bitlis Tatvan'da Ramazan Bayramı Namazı Kılındı

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Ramazan Bayramı namazı camilere akın eden vatandaşlar tarafından kılındı. İlçenin Saadet Camii'nde verilen vaazın ardından bayram namazı kılındı ve hutbe dinlendi. Vatandaşlar tekbirlerle bayramlaştı.

  • Diyarbakır'da vatandaşlar bayram namazı için Ulu Cami'ye akın etti
    07:36 Diyarbakır'da vatandaşlar bayram namazı için Ulu Cami'ye akın etti

    Diyarbakır Ulu Cami'ye yüzlerce vatandaş, Ramazan Bayramı namazını kılmak için akın etti. Cami namaz vaktinden önce dolarken, içeride yer bulamayanlar seccadeleriyle caminin avlusunda saf tuttu. Namazdan sonra cami cemaati birbirleriyle bayramlaştı.


Advertisement