Putin, Federasyon Konseyi Üyeleriyle Suriye'yi Görüştü - Son Dakika
Güncel

Putin, Federasyon Konseyi Üyeleriyle Suriye'yi Görüştü

Putin, Federasyon Konseyi Üyeleriyle Suriye\'yi Görüştü

Rusya Federasyon Konseyi toplantısında, Suriye krizinin çözüm çerçevesinde Pazartesi günü Astana'da düzenlenecek görüşmelere hazırlık konusunda fikir alışverişi yapıldı.

20.01.2017 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Federasyon Konseyi toplantısında, Suriye krizinin çözüm çerçevesinde Pazartesi günü Astana'da düzenlenecek görüşmelere hazırlık konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Devlet Başkanı François Hollande ile yaptığı telefon görüşmesi sebebiyle Kiev'in ilgili belgenin maddelerini uygulamamasından duyulan memnuniyetsizliğe dikkat çekilerek Minsk anlaşmalarının gerçekleştirilmesi konusu da ele alındı.

Rusya'nın çeşitli iç sorunları da görüşüldüğü toplantıya, Başbakan Dmitri Medvedev, Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı Anton Vayno, Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolay Patruşev, İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Federal Güvenlik Servisi Başkanı Aleksandr Bortnikov ve Devlet Başkanı'nın Doğayı Koruma, Ekoloji ve Ulaşımdan sorumlu temsilcisi Sergey İvanov katıldı. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Putin, Federasyon Konseyi Üyeleriyle Suriye'yi Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı

    Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı törende konuşan Canalp, kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirtti. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu vurgulayarak, projenin 2025'te açılması hedeflenen bir tesis olduğunu söyledi.


Advertisement