Qualcomm, Snapdragon 810 Hakkındaki İddialara Cevap Verdi - Son Dakika
Teknoloji

Qualcomm, Snapdragon 810 Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

Qualcomm, Snapdragon 810 Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

Snapdragon 810'da problem var mı? Yok mu? İşte bu soru cevabını buldu.

30.01.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Uzun zamandır Snapdragon 810'la ilgili hareretli bir tartışma var. İşlemcinin ısındığı ve bu yüzden düşük performans gösterdiği iddia ediliyor. Qualcomm daha önce bu iddiaları yalanlamıştı. Tekrardan hortlayan rivayetlere karşı Qualcomm İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Cristiano Amon açıklık getirdi.


Re/code sitesine konuşan Amon, "Herhangi bir problem göremiyorum" dedi. Başkan yardımcısı her rivayete ilişkin detaylı açıklama yapmadı, fakat dışarıda yanlış bir sürü şey olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca söylentilerde geçen özel bir 810 versiyonunun yapılmadığını belirtirken, mecut çipin performansını "Çok iyi" olarak nitelendirdi.


Geçtiğimiz gün Qualcomm gelirlerini paylaşmış, 2015 2. çeyrek gelirlerini düşük tutmuştu. Bunun nedeni olarak geniş kullanıcı kitlesine sahip yeni üst düzey model bir telefonda Snapdragon 810'un kullanılmamasını göstermişti. Bu telefon büyük ihtimalle Samsung Galaxy S6. Cristiano Amon bu konuyla ilgili olarak, "Biz büyük bir tasarım kaybettik, keşke o tasarımı kaybetmiş olmasaydık." dedi.


Udn.com ve leaksfly nickli Twitter kullanıcısının verdiği bilgilere göre Qualcomm'un bu seneki üst düzey işlemcisi Snapdragon 820 olacak. 820 dışında 815 ve 6 serisi 4 tane daha işlemci var. Yeni işlemcilerle ilgili detaylara buradan göz atabilirsiniz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Qualcomm, Snapdragon 810 Hakkındaki İddialara Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement