Quility Battaniye® uykusuzluk sorununu çözmek için artık Türkiye'de.. - Son Dakika
Advertorial

Quility Battaniye® uykusuzluk sorununu çözmek için artık Türkiye'de..

Günümüzün en büyük hastalığı stres. Stresi tetikleyen en önemli etkenlerin başında da uykusuzluk geliyor. Bilimsel verilerin de doğruladığı uykusuzluk sorununun, Türkiye nüfusunun yarısından fazlasını etkilediği yadsınamayan bir gerçek. Üstelik nüfusun bir kısmı bu sorunu yaşadığının farkında dahi değil.

25.05.2018 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Eğer siz de sabahları yorgun, dinlenememiş, uykunuzu alamamış uyanıyorsanız, uykusuzluk probleminiz olabilir!
Quility Battaniye® Stres ve kaygınızı azaltmak, uyku kalitenizi arttırmak ve genel ruh halinizi geliştirmek için bilimsel olarak Amerika'da tasarlanmıştır. Üstelik çok basit bir denklem üzerinden yola çıkarak!
Quility Battaniye® uykusuzluk sorununu çözmek için artık <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'de..
Uykuya dalmanızı sağlayan hormon Melatonindir. Melatonin seviyeleri yüksek olduğunda, uykunuzu hissetmeye başlarsınız. Ancak seviyeler düşük olduğunda, uykuya dalmak neredeyse imkansız olabilir. Huzurlu bir uykunun yolu melatonin seviyesini artırmaktan geçer. Quility Battaniye, meletonin seviyesini doğal yolla artıran bir araçtır.
Quility Battaniye®'ye sahip olmak, bilgisayar, televizyon başındayken ve uyurken kullanmak, melatonin seviyenizi doğal olarak arttırmanın harika bir yoludur.
Quility Battaniyelerinin üreticisi Nesteks Firması Genel Müdürü, İzzet Barokas, battaniyenin Türkiye macerası için şunları söyledi;
"Bu ürünü Amerika için üretmeye başladığımız ilk günden beri aklımızda bizim insanımızla Amerikalıların " mucize " diye nitelendirdikleri bu battaniyeleri buluşturma fikri vardı. Her şeyden önce bunun, rahat ve huzurlu uyanan insanların sayısını arttıracağına , bu sayede de birbirimize olan anlayışımız artacağına inanıyoruz. Daha fazla rahat uyuyan huzurlu insanlar , daha anlayışlı mutlu Türkiye demek.
Hatta mutlu Türkiye için ilk 100 ürünü indirimli fiyatla satmaya karar verdik, daha iyi uyuyan Türkiye daha anlayışlı birbirine toleranslı insanlar demek.
Diğer yandan bu battaniyelerin en önemli özelliği, alametifarikası ağırlığı. Aslen ürünümüzün ağırlığının insanları ilk duyduklarında korkutmasından endişeleniyorduk. Hatta bizler dahi ürünle ilk temas ettiğimizde " bu kadar ağırlıkla nasıl uyunur " diye tedirgin olduk:) Ancak kullanımın 2 .gününden sonra tarif edemediğimiz huzurlu bir uyku çekmeye başladığımızı gördük. Mucize dedikleri bu olmalıydı. Altında yatan sır aslında çok basit, ağırlık eşit yapılmış karelere bölünüyor, dolayısı ile tüm vücudunuza ufak ama etkili bir basinc uygulanmış oluyor. bu da rahat bir uyku için tüm kapıları açıyor."
Özel olarak üretilen kumaşlarımız, hipoalerjenik ve nontoksit dolgu malzememizle Quility Battaniye® uyku sorununuzu çözmek için Türkiye'de.

Son Dakika Advertorial Quility Battaniye® uykusuzluk sorununu çözmek için artık Türkiye'de.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement