Radyo Dinlemek ve Teknoloji - Son Dakika
Spor

Radyo Dinlemek ve Teknoloji

Radyo Dinlemek ve Teknoloji

Sürekli bir koşuşturmaca ile geçen günlük hayatta, insanlar çoğu zaman bu koşuşturmacada bunalmaktadır.

17.12.2012 14:26  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Online Radyo

Sürekli bir koşuşturmaca ile geçen günlük hayatta, insanlar çoğu zaman bu koşuşturmacada bunalmaktadır. Rahatlamak, eğlenmek, hayatın sıkıntılarından biraz da olsun uzaklaşma ihtiyacı hisseden insanlar, radyo yayınlarıyla aradıklarını bulabilmektedir. Ayrıca mek gelişen teknoloji ile artık çok rahat bir hale gelmiştir ki bu durum insanlar açısından radyoların tercih edilebilirliğini artırmıştır. Mobil cihazlarında oldukça yaygınlaştığı günümüzde radyo kanalları bu yönde de hizmet vermektedir. Bazı hizmet veren radyo istasyonlarına göz atacak olursak..

Kral FM

Kral FM, özellikle içerisinde yıllardır Türkiye'nin en çok dinlenen radyosu olma özelliğini taşımaktadır. Yaptığı yayınlarda ağırlıklı olarak arabesk müzik türüne yer veren, bunun yanında Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve özgün müzik türlerinde de yayınlar yapan , “İlaç gibi radyo” sloganıyla yayın yapmaktadır. 1992 yılından beri dinleyicilerine en kaliteli hizmet sunan Kral FM, Doğuş Yayın Grubu tarafından 2008 yılında satın alınarak bu grubun yayın kanalları arasına girmiş, ancak önceden beri sürdürdüğü yayıncılık anlayışı ve ağırlıklı olarak yer verdiği müzik türleri değişmemiştir. Haftalık yayın akışı ile dinleyicilerine hizmet veren Kral FM, sadece müzik yayını yapmakla kalmayan bunun yanında, siyaset, gündem, gazeteler gibi farklı alanlarda da yayınlara yer veren bir radyo olmasıyla dikkat çekmekterdir. İnternetten http://canliradyodinle.web.tr/kral-fm.html adresinde online dinleme imkanını da kullanıcılarına sunan Kral FM, canlı radyo dinleme seçeneği ile dinleyicileriyle etkileşim halinde kalmaktadır.

Number One FM

Her ne kadar ülkemizde yabancı müzik dinleyen insan sayısı çok fazla olmasa da yabancı müzik seven insanlarında azımsanmayacak sayıda oldukları bir gerçektir. İşte bu noktada yabancı müzik türünde yayın yapan ve dinleyicileri popüler ve eşsiz klasik yabancı müziklerle buluşturan , Türkiye'nin en kaliteli yayıncılık anlayışına sahip, yabancı müzik radyolarından biri olarak dikkat çekmektedir. Bu durum uzun süredir yayın yapan Number One FM'in kalite anlayışından taviz vermeden, dinleyicilerine en iyisini sunmayı amaçlamasından kaynaklanmaktadır. Number One FM, genel itibariyle, her kesime olmasa da yabancı müzik dinleyicilerinin büyük bölümüne hitap etmekte, gerek radyo frekansından gerekse de online radyo dinleme imkanı sunarak dinlenebilmektedir. Canlı radyo dinlemenin keyfini yabancı müzik dinleyerek çıkarmak için Number One FM, ilk tercih olmalıdır.

Ntv Spor

Türkiye'nin belki de en farklı radyolarından biri olarak görülebilecek Ntv Spor Radyo, sürekli spor yayınlarıyla, spor severlerin en çok takip ettiği radyodur. Futbol, basketbol, voleybol ve daha birçok spor dalında yayınlar yapan, dinleyicilerine oldukça kaliteli programlar sunan, bunun yayında süper lig maçlarını canlı olarak dinleyicilerine ulaştıran , canlı radyo dinlemenin keyfini dinleyicilerine fazlasıyla yaşatmaktadır. Oldukça güçlü bir kadroya sahip olan Ntv Spor Radyo, Türkiye'nin en güçlü yayın gruplarından biri olan, Doğuş Yayın Grubu'na bağlı bir radyo kanalıdır. Spor haberleri, çeşitli spor olaylarının usta yorumcular tarafından yorumlandığı spor programları ve gazetelerdeki spor haberlerini dinleyicilerine aktarmasının yanında, spor alanında yaşanan son dakika haberlerini

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Radyo Dinlemek ve Teknoloji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement