Radyo Mutlu canlı yayına başlıyor - Son Dakika
Güncel

Radyo Mutlu canlı yayına başlıyor

Radyo Mutlu canlı yayına başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesinin radyosu "Radyo Mutlu" 30 Ağustos'ta canlı yayına başlayacak.

24.08.2016 18:21  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo Mutlu haftanın beş günü kendi stüdyosundan canlı yayın yapacak ve haberden canlı müziğe her kesime hitap edecek yayınlarla Süleymanpaşalılarla buluşacak.

İnternet üzerinden yayın yapacak olan Radyo Mutlu'nun Genel Koordinatörlüğünü Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya üstlenirken Genel Yayın Yönetmeni, Teknik Yönetmen, Haber Merkezi Sorumlusu, Sosyal Medya Sorumlusu ve DJ'ler ise Süleymanpaşa Belediyesi personellerinden görevlendirildi.

BAŞKAN EŞKİNAT: "RADYO MUTLU ŞEHRİMİZE AYRI BİR RENK KATACAK"

Canlı yayın öncesi yapılan son toplantıya katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan radyo ile ilgili açıklamalarda bulunarak "Süleymanpaşa Belediyemizin hizmetlerini vatandaşlarımıza duyurmak ve halkımızla kaliteli müzik paylaşmak için çıkılan yolda son aşamaya gelindi. Radyo Mutlu farklı çizgisiyle şehrimize ayrı bir renk katacak. Yapılacak müzik yayınlarında telif haklarına hassasiyet gösteren Süleymanpaşa Belediyesi MÜYORBİR adlı meslek kuruluşuna telif haklarını da ödeyecek. Aynı zamanda Radyo Mutlu yayına başladıktan sonra ilçemizdeki anons sistemlerini kaldırıp vefat ve diğer anonsları da radyomuz vasıtasıyla halkımıza duyuracağız." dedi.

RADYO MUTLU'NUN YAYIN AKIŞI AÇIKLANDI

Başkan Eşkinat'ın da katıldığı son toplantıda açıklanan yayın akışı ise şu şekilde olacak:
Hafta içi her gün saat 09.00 - 10.00 arası ulusal ve yerel gazetelerden haberlerin okunduğu "Gazete Gezgini" adlı program yayınlanırken "Radyo Mutlu Haber" adlı haber bülteni ise hafta içi her gün 10.00 - 13.00 - 15.00 - 17.00 - 19.00
- 21.00 saatlerinde sunulacak.

Her hafta pazartesi günü saat 21.00 ile 24.00 arası "Çalsın Sazlar" adlı programda Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği Emine Özata ve Salih Demirci'nin canlı performansı ile sunulacak. Gitarda ise Umut Burkay Sevil olacak.
Her hafta salı günü saat 21.00 ile 24.00 arası "Güvençle Gümbür Gümbür" adlı programda en yeni parçalar ile nostaljik müzikler bir arada sunulacak. Pop Müziği takip edebileceğiniz bu programda aynı zamanda eğlence ve magazin de olacak.

Her çarşamba günü saat 21.00 ile 23.00 arası "Koray ile Sevdaya Özgü" adlı program Türk Halk Müziğini yayınlarken aynı zamanda sosyal medya hesaplarından istek parçaları alacak.

Her perşembe günü saat 21.00 ile 24.00 arası "Aşk Olsun" adlı programda aşka ve yaşama dair samimi sohbetler olacak.

Her cuma günü saat 22.00 ile 23.00 arası "Sevgi Ekseni" adlı programda Kelime Tellalı, Türk ve Dünya şiirlerinden seçmeler ile yaşama dair öyküler sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Radyo Mutlu canlı yayına başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement