Radyo Sahibinin Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

Radyo Sahibinin Öldürülmesi

Başkentte özel bir radyonun sahibi Abdülgadir Balcı'nın evine girmek üzereyken tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı.

28.04.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte özel bir radyonun sahibi Abdülgadir Balcı'nın evine girmek üzereyken tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 9 Ocak'ta Çankaya Sancak Mahallesi'nde, özel bir radyonun sahibi Balcı'nın silahla öldürülmesi olayına karışanları bulmak için titiz bir çalışma yürüttü.

Radyoda haftanın belli günlerinde yapılan mahkum programlarının kaldırılmasından sonra Balcı'nın tehdit mesajları almaya başladığı belirlendi ve geniş çaplı araştırma yapıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen polis ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından kimliklerini belirledikleri zanlılar Samet E. ile Özer Y, A.B, A.D, L.K, B.D, H.D. S.T'yi gözaltına aldı.

Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda bir silah ve buna ait 43 fişek ele geçirildi.

Mahkemeye sevk edilen zanlılardan Samet E. ile Özer Y. tutuklandı, 6 kişi ise serbest bırakıldı.

Balcı, 9 Ocak 2015'te yanında eşi ve 10 yaşındaki kızı ile Çankaya Sancak Mahallesi'ndeki evine girmek üzereyken, kendisini takip eden silahlı kişilerin saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Radyo Sahibinin Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement