Radyo Trafik Yayın Stüdyosunu Autoshow'a Taşıyor - Son Dakika
Güncel

Radyo Trafik Yayın Stüdyosunu Autoshow'a Taşıyor

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 22-31 Mayıs'ta düzenlenecek İstanbul Autoshow 2015'te, otomobil tutkunları "dünyanın yeni harikaları" ile buluşacak.

22.05.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu günden bu yana trafiğin nabzını tutan, sürücülere yol gösteren Radyo Trafik; fuar boyunca katılımcılar ve sektörün önde gelenlerine özel yayınlarla mikrofon uzatacak.

Türkiye'nin ve otomotiv sektörünün yurtiçi ve yurtdışındaki itibarına ve bilinirliğine katkı sağlayacak en önemli etkinliklerden birisi olan İstanbul Autoshow, bu yıl "harikalar diyarı" konsepti ile ziyaretçilerini karşılayacak.Türkiye'nin ilk ve tek trafik temalı radyosu, fayda odaklı anlayışıyla dinleyicilerine daima zaman kazandırmayı amaçlayan Radyo Trafik, canlı yayın stüdyosunu fuar alanına taşıyarak, yapacağı özel yayınlarla marka temsilcilerinin ve katılımcıların sesini duyuracak. Fuar boyunca canlı yayında trafiğe ve yeni araç teknolojilerine dair konuları gündeme taşıyacak olan Radyo Trafik; salon 4, basın sokağında konumlanacak. Radyo Trafikstandında fuar boyunca sticker ve araç kokusu gibi promosyon ürünler de dağıtılacak.

21 Mayıs'ta basın ve VIP açılışı yapılacak olan fuar, 22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü'nde gerçekleşecek İstanbul Autoshow için ziyaret saatleri hafta içi 12:00 – 21:00, hafta sonu ise 11:00 – 21:00 olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Radyo Trafik Yayın Stüdyosunu Autoshow'a Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement