Rafael Nadal: Kendimi İyi Hissediyorum - Son Dakika
Spor

Rafael Nadal: Kendimi İyi Hissediyorum

Barcelona Açık'ta mücadele eden Rafael Nadal, gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

21.04.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Monte Carlo yarı finalinde dünya 1 numarası Novak Djokovic'e elenen Rafael Nadal, yarın çıkacağı ATP Barcelona mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

Toprak kortta oynanan turnuvalarda kendini evinde gibi hissettiğini belirten Rafa, "Nicolas Almagro - Paolo Lorenzi galibiyle çıkacağım Barcelona Açık ilk maçında dikkatli olmalıyım" dedi.

Yaşadığı sakatlıktan sonra Monte Carlo'da çıktığı turnuvayla ilgili konuşan Nadal; "Monte Carlo'da kendimi iyi hissediyordum, rahattım ve normale dönmeye çalışıyordum. Kazansanız da kaybetseniz de her zaman sizden daha çok isteyen kişiler olur. Bu sezon çizilen fikstür başından beri çok karışık görünüyor oyüzden ileride ne olur bilmiyorum. " şekilde konuştu.

Barcelona'daki turnuvayı değerlendiren Nadal; "Eğer bana nasıl hissettiğimi sorarsanız size iyi hissettiğimi söylerim. Burada fiziksel güç ve oynama rahatlığımla birlikte burada güzel bir turnuva çıkarmak istiyorum. Fiziksel görüntü ve zihinsel olarak bakıldığında birkaç gün önceden daha iyi olduğumu ve burada daha iyi olacağımı söyleyebilirim." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rafael Nadal: Kendimi İyi Hissediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement