Rafael Van Der Vaart, Türkiye'de Oynamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Rafael Van Der Vaart, Türkiye'de Oynamak İstiyor

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Rafael van der Vaart'ın menajeri Mustafa Demir, futbolcunun Türkiye'de oynamak istediğini söyledi.

25.08.2014 13:55  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart'ın menajeri Mustafa Demir, futbolcunun Türkiye'de oynamak istediğini belirtti.

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELMİŞTİ AMA..."

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 31 yaşındaki Rafael van der Vaart'ın Türkiye haklarını elinde bulundurduğunu söyledi. Van der Vaart'ın oynadığı Hamburg'un geçen sezon çok zor günler geçirdiğini ancak ligde kaldığını ifade eden Demir, "O dönemde de Rafael'in Türkiye'den başka takımlara transferi gündeme gelmiş ama olmamıştı. Kaptanı olduğu takımda kalmıştı" dedi.

"VAN DER VAART, TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTİYOR"

Futbolcunun sezona iyi başladığını, Köln ile berabere kaldıkları sezonun ilk maçında 90 dakika oyunda kaldığını vurgulayan Demir, şunları kaydetti: "Üç gün önce oynanan kupa maçında da iki gol atıp bir asist yaptı. Hollandalı futbolcu Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Trabzonspor bu konuda girişimde bulundu ancak yabancı kontenjanı noktasında sıkıntıları var. Görüşmeler devam ediyor. Transferin olması mümkün ancak bu sıkıntıların çözülmesi lazım."

"MADDİ KONUDA ANLAŞILIRSA TÜRKİYE'YE GELİR"

Demir, Rafael'in Hamburg'da mutlu olduğunu ancak aynı zamanda profesyonel bir iş yaptığını, kulübüyle ve kendisiyle maddi konularda anlaşıldığı takdirde transferinde sıkıntı yaşanmayacağını vurguladı.

Rafael Van Der Vaart, Türkiye\'de Oynamak İstiyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Rafael Van Der Vaart, Türkiye'de Oynamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • UKKUS;: Ç. DARDANELSPOR'u öneririm. . . 0 1 Yanıtla UKKUS;: Yahu sen de amma paragözsün ha. Beğenmediysen Gebzespor, Darıcaspor, Beykoz. . . daha niceleri var. (Tabiki bu şaka bir öneri). . 0 0

Advertisement