Rafet El Roman, Kayınpederiyle Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Rafet El Roman, Kayınpederiyle Birbirine Girdi

Boşanma davasına günler kala Rafet El Roman ile Ceren Kaplakarslan arasındaki tartışma büyüdü. Olaya Ceren'in babasının da dahil olmasıyla işler içinden çıkılmaz bir hal aldı.

06.10.2016 15:51  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rafet El Roman ile Ceren Kaplakarslan'ın boşanma davasına günler kala ortalık karıştı. Önce Kaplakarslan'ın eşine "Yalvarıyorum ayrılmayalım" şeklinde bir mektup yazdığı öne sürüldü, ardından çift sosyal medyada tartışmaya tutuştu. Olaya şimdi de Ceren Kaplakarslan'ın babası dahil oldu.

KAYINPEDERDEN AĞIR GÖNDERME

Atilla Kaplakarslan, kendisine 'yav..k' diyen damadına şöyle seslendi: "Yav..k, karısı hakkında gazete haberi yaptıran kişidir. Yav..k, albümü satmayan şarkıcı eskisinin, albüm tanıtımı için evlilik haberini kullanan kişidir."


"EVLENİN DİYE YALVARDIN"

Rafet El Roman'dan yanıt gecikmedi. Şarkıcı, Twitter'dan çok sert mesajlar yolladı: "Yav..k, evlilik sözleşmesi olduğunu bilip de hâlâ ortalarda 'Maddi, manevi tazminat istemiyoruz' diyendir. Yavşak, 2014'te Bodrum'da 'Evlen kızımla, her şey iyi olacak' diye yalvarıp, sonra 'Biz onu damat olarak kabul etmedik' diyendir. Yav..k, kızının Mehmet Ali Erbil'le çıkan haberlerini örtbas edip, mektup haberinde her yeri yangına verendir. Yav..k, kızını ünlü yapacak diye yalan yanlış yüz tane haber yaptırandır. Yav..k, güzellik yarışmaları yapıp, kızları kendine ayarlamaya çalışandır. Yav..k, engelli insanlar üzerinden hayatını geçindirendir."



Son Dakika Magazin Rafet El Roman, Kayınpederiyle Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement