Rafineride Üretim Durdu,Stoklar Boşaldı - Son Dakika
Yerel

Rafineride Üretim Durdu,Stoklar Boşaldı

Rafineride Üretim Durdu,Stoklar Boşaldı

TÜPRAŞ Batman Rafineri müdürü Kemal Serdaroğlu, İnsan Kaynakları müdürü Veli Akyıldız ile birlikte basını ziyaret etti.

16.09.2014 09:14  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleşen ziyarette Rafineri müdürü Serdaroğlu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Batman Rafinerisinin 2 aydan beri duruşta olduğunu ve bitum üretiminin Şubat ayında Rafinerinin devreye girmesiyle başlayacağını açıklayan Kemal Serdaroğlu, asfalt taleplerinin stoklardan karşılandığını, stokların tükenmesiyle müşterilerin Kırıkkale'ye yönlendirildiğini söyledi.

Beyaz mahsul olan benzin ve motorin taleplerinin tanker ve DDY. vagonlarıyla Kırıkkale'den getirildiğini ifade eden Rafineri müdürü günde ortalama 700 ton beyaz ürün sattıklarını açıkladı.

RAFİNERİNİN ALT YAPI SİSTEMLERİ YENİLENİYOR

2 aydır üretimin durduğu Rafineri'de, stokların da bitmesiyle beraber alt yapı sistemleri bakıma alındı. Rafineri Müdürü Serdaroğlu, yağmur ve yağlı su tahliye alt yapı sisteminin yenilendiğini ifade etti.

"İHTİYAÇ HALİNDE PERSONEL ALINIYOR"

Tüpraş Rafineri Müdürlüğünde Ocak ve Temmuz aylarında emeklilik işlemlerinin yapıldığını ifade eden Rafineri Müdürü Kemal Serdaroğlu, ihtiyaç duyulduğu taktirde havuz yada duyuru sistemi ile personel alımlarının yapıldığını ancak ilk etapta personel ihtiyacının görülmediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Rafineride Üretim Durdu,Stoklar Boşaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement