Rafting Botunda "Evlilik Teklifi" - Son Dakika
Kültür Sanat

Rafting Botunda "Evlilik Teklifi"

Rafting Botunda "Evlilik Teklifi"

Düzce'ye rafting yapmak üzere gelen kişi, nehir üzerinde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

13.08.2016 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'ye rafting yapmak üzere gelen kişi, nehir üzerinde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

Rafting yapmak için Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen mevkisindeki Melen Çayı'na gelen Serkan Elmalı, kız arkadaşı Rahşan Selin Ağaoğlu ve arkadaşlarıyla birlikte, botlara binip tura başladı.

Elmalı, suda bir süre ilerledikten sonra kız arkadaşı Ağaoğlu'na "Rafting yapmanın senin en büyük hayallerinden biri olduğunu biliyordum. Bunu gerçekleştiriyoruz. Ben senin bütün hayallerini gerçekleştirmeye talibim. Botun içinde birazdan dalgalarla mücadele edeceğiz. Nasıl şimdi aynı botun içindeysek ben seninle aynı evin içinde bir ömür hayata karşı mücadele etmek istiyorum. Benimle evlenir misin?" diye sordu.

Rahşan Selin Ağaoğlu'nun "Evet" cevabının ardından botlarda bulunan arkadaşları çifti alkışladı.

Elmalı, evlilik teklifinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kız arkadaşıyla nisan ayından beri görüştüklerini, hızlı bir karar sayılabileceğini belirterek, "Rahşan'ın en büyük hayallerinden biri rafting yapmaktı. Rafting yapmak istediğinden hep bahsediyordu. Ben de onun bu hayalini ikimizin ortak hayalinin gerçekleştiği güne denk getirmek istedim. Arkadaşların da desteğiyle böyle bir planlama yaptım. Güzel oldu." dedi.

Ağaoğlu da çok hoş bir teklif aldığını ifade ederek, "Beraber rafting yapmayı istiyordum. Teklifin botun içinde olabileceğini hiç düşünmemiştim. Nasıl bir ortam hazırlanır, onu pek tahmin edememiştim. Çok hoşuma gitti. Çok güzel oldu. Hiçbir zaman unutamayız." diye konuştu.

Çift, daha sonra rafting turuna devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Rafting Botunda 'Evlilik Teklifi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement