Ragbici Bayanlar Yahyalı'ya Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Ragbici Bayanlar Yahyalı'ya Hayran Kaldı

Ragbici Bayanlar Yahyalı\'ya Hayran Kaldı

Yahyalı Kaymakamlığı, Yahyalı Belediyesi ve Türkiye Ragbi Federasyonu işbirliği düzenlenen Ragbi Turnuvası için Yahyalı’ya gelen sporcular ilçeye hayran kaldılar.

16.06.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahyalı Kaymakamlığı, Yahyalı Belediyesi ve Türkiye Ragbi Federasyonu işbirliği düzenlenen Ragbi Turnuvası için Yahyalı'ya gelen sporcular ilçeye hayran kaldılar.

Eşsiz doğası, el değmemiş tabiat örtüsü ve birbirinden güzel şelaleleri ile Türkiye turizminde söz sahibi olmak isteyen Yahyalı'yı gezen Ragbici bayanlar gördükleri güzelliklere hayran kaldılar.

Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Ragbi Federasyon Başkanı Şahin Kömürcü ve takım antrenör ve sporcular yer aldığı Yahyalı turunda ilk olarak Derebağ Şelalesini gezen sporcular, ardından Kapuzbaşı Şelalesi'ni gezdi. Şelalelerde bol bol hatıra fotoğrafı çektiren sporcular, böylesine doğa ile iç içe bir ilçede turnuva düzenlendiği için mutlu olduklarını, geldikleri illerde böyle güzelliklerin olmadığını ifade ederek, kendilerini turnuva için ilçeye davet Belediye Başkanı Esat Öztürk'e ve İlçe Kaymakamı Metin Esen'e teşekkür ettiler.

Yahyalı'da Ragbi Turnuvası düzenleyerek ilçe tanımına katkı sağlamak istediklerini belirten Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, doğa harikası bir ilçede yaşadıkları için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Öztürk ; " Türkiye Bayanlar Ragbi Federasyonu Başkanımız çok kıymetli dostum, kardeşim Şahin Bey buradalar. Kıymetli ilçe kaymakamımızda burada. Bayanlar Ragbi Federasyonumuzun seçmeleri burada yapılacak, 8 kulübümüz bu turnuvada mücadele edecek. Milli takım seçmeleri de hakeza burada yapılacak. Ben özellikle burada ilçe kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Federasyon Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Sporcularımızı burada ağırlamış olacağız ve onları en güzel şekilde uğurlayacağız. İlçemizin turizm değerlerinin tanıtımında bu turnuvanın katkıları olacağına inanıyorum. İnşaalah Milli Takımımız da seçmelerden sonra burada kamp yapacaklar. Bu güzelliğe katkılarından dolayı başta Federasyon Başkanımıza ve İlçe Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bu güzelliğe hep beraber imza atmış oluyoruz. Buraya gelen sporcularımız şüphesiz illerine gittikleri zaman buranın güzelliklerinden bahsedecekler. Şuan doğa harikası bir yer olan Kapuzbaşı Şelalesindeyiz. 70 metre yükseklikten akan bir şelale. Bir çok güzellikleri bağrında barındıran bir yer Kapuzbaşı Şelalesi. Burada yedi göllerimiz var, Hacer ormanımız var, yaban hayatı burada meşhur. Buranın bir özelliğinden daha bahsedeceğim, biz buraya botanik kütüphanesi diye bakıyoruz. Açık hava müzesi diye biliyoruz burayı. ve biz il dışından yurt dışından misafirlerimizi buraya bekliyoruz. Turizme aç bir yer burası. Ben bu coğrafyaya keşfedilmemiş cennet diyorum ve saklı cennet diyorum ben kısaca." diye konuştu.

Yahyalı Kaymakamı Metin Esen ise turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi. Kaymakam Esen; " Yahyalı İlçesi olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. 8 tane ayrı ilimizden takımlar kendilerini burada temsil edecekler. Sporcularımız değişik bir bölgeyi, değişik bir yöreyi, turizm değerlerini, kültürel doğal ve doğal değerlerle beraber tanıma fırsatına sahip olacaklar. Bu bizim ilçemiz açısından, ilçemizin sahip olmuş olduğu bu güzelliklerin tanıtımında sporcularımızı her birini birer turizm elçisi olarak geri gönderdiğimiz zaman bizde büyük bir kazanç elde etmiş olacağız. Dolayısıyla her tarafın kazançlı olduğu bir organizasyon oldu İnşaallah ilçemizde. Bu tabi ki bazı şeyleri göze almadan bazı şeyler için fedakarlık yapmadan bunlar olmuyor. Bu fedakarlığın en büyüğünü yapan ilçemizin değerli Belediye Başkanına bu ekranlardan da şükranlarımı sunuyorum. Yahyalı halkı adına teşekkür ediyorum. Hakikaten yüzlerce sporcumuzu misafir ediyor her birini burada ilçelerine İllerine gönderirken onların Yahyalı'nın tanıtılmasına inanılmaz katkılarda bulunacak." diye konuştu

Ragbi Federasyon başkanı Şahin Kömürcü' de doğup büyüdüğü memleketinde bu turnuvanın yapılmasında memnuniyeti belirterek, turnuvanın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Kömürcü "Benimde doğup büyüdüğüm bu güzel toprakların tanıtılmasında emeği geçen Sayın Belediye Başkanım Esat Öztürk Bey'e, Kaymakamımız Metin Esen Bey'e şükranlarımı sunuyorum. Her şeyden önce ilçeye çok güzel hizmet yaptılar. Benimde başında bulunduğum federasyonu çok güzel tanıttılar. Kendileri çok güzel bir ev sahipliği gösterdiler. Ben turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ragbici Bayanlar Yahyalı'ya Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement