Raid Salah, Başkan Çetin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Raid Salah, Başkan Çetin'i Ziyaret Etti

Raid Salah, Başkan Çetin\'i Ziyaret Etti

Filistin İslami Hareketi Lideri Raid Salah, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

15.09.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin İslami Hareketi Lideri Raid Salah, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret etti.

1948 Filistin İslami Hareketi Lideri ve Aksa Muhafızı Şeyh Raid Salah, Ankara'daki temasları kapsamında Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti. AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresine katıldıktan sonra Ankara'da bir dizi resmi temasta bulunan Filistin İslami Hareketin Lideri Salah, Elden Ele Derneği üyeleri ile birlikte Başkan Çetin'i de ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Çetin, Mescid-i Aksa'daki gelişmeler hakkında Raid Salah'tan bilgi aldı.

Pursaklar Belediyesi'nin hizmetleri hakkında heyeti bilgilendiren Selçuk Çetin, "Mescid-i Aksa bizim önceliğimizdir, davamızdır. Bütün liderlerin davasıdır. Bu davaya sahip çıkacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız başta olmak üzere bu konuda Türkiye'nin hassasiyeti biliniyor. Hep birlikte Mescid-i Aksa ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ziyaretten dolayı Sayın Raid Salah ve heyete teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Başkanı Yardımcısı Nedim Erçetin, heyetle birlikte yemeğe geçti. Belediye tarafından Pursaklar'a yapılan Filistin Özgürlük Anıtını da gören Şeyh Raid salah, Başkan Çetin'e duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Raid Salah, Başkan Çetin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement