Rakip Firma: "İphone 6, Şimdiye Kadar Yapılmış En Güzel Telefon" - Son Dakika
Teknoloji

Rakip Firma: "İphone 6, Şimdiye Kadar Yapılmış En Güzel Telefon"

Rakip Firma: "İphone 6, Şimdiye Kadar Yapılmış En Güzel Telefon"

"Sektörde her firma birbirinden esinlenebilir.

29.10.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Apple'ın eylül ayı itibarıyla satışa sunduğu yeni telefon modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, kısa sürede milyonlar satarak Apple'ı memnun etti. Yeni iOS işletim sistemi ve özellikle "büyüyen Retina ekran" faktörüyle dikkat çeken bu telefonlar, bir yandan da ortaya çıkan "bükülebilir telefon" akımı nedeniyle birçok kullanıcıyı da zor durumda bıraktı denebilir. Yine de iPhone'lar popülaritesini koruyor ve hatta farklı firmaların da beğenisini toplamayı biliyor. Tıpkı Xiaomi gibi.


Çinli elektronik firması Xiaomi, Apple'ın yeni iPhone 6'sı hakkında güzel şeyler düşünüyor. Daha doğrusu Xiaomi'den Hugo Barra böyle düşünüyor. Barra, daha önce Google'ın Android bölümünden sorumlu başkan yardımcısıydı. Şu an ise Çinli Xiaomi'nin başkan yardımcısı konumunda.


Xiaomi en büyük 3. telefon üreticisi!


Barra, geçtiğimiz günlerde bir röportaj için WSJD Live'daydı. Barra'ya sorulan sorular arasında, Xiaomi'nin hazırladığı modellerin tasarımlarının Apple ürünlerine benzerliğinin dikkat çekmesi de vardı. Barra, sektörde yer alan güzel tasarımlardan herkesin esinlendiğini ve herkesin güzel şeyler ortaya çıkarmak için çalıştığını belirterek iPhone 6'nın şimdiye kadar hazırlanmış en güzel tasarımlı telefon olduğunu iddia etti.


Barra, herkesin birbirinden esinlenebildiğini söylerken Apple'ın da iPhone 6'da HTC'nin Onetelefonundan esinlenmiş olabileceğini de dile getirdi.


Siz ne dersiniz?




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rakip Firma: 'İphone 6, Şimdiye Kadar Yapılmış En Güzel Telefon' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement