Ramazan Bayramı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı

DSP Genel Başkanı Türker: "Gazze’deki katliamın durmasını, teröristlerin elinde bulunan konsolosluk mensupları ve ailelerin serbest kalmalarını, Türkmenlerin güven içinde olmalarını diliyorum"

27.07.2014 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, " Gazze'deki katliamın durmasını, teröristlerin elinde bulunan konsolosluk mensupları ve ailelerinin serbest kalmasını, Türkmenlerin güven içinde olmasını" diledi.

Türker, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren çok önemli bir değer taşıdığını vurguladı.

Ramazan Bayramı'nın Türkiye'ye ve tüm Müslümanlara barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Türker, "Geleneklerimize ve göreneklerimize sahip çıkarak ve bayram günlerinin barış içinde, sevgi ve saygı içinde geçmesini diliyorum. Gelecek kuşakların bayramları bu düşünce ve duygular içinde kutlaması için onlara bu geleneğimizi aktarmak sorumluluğu içine olmalıyız" ifadesini kullandı.

Ramazan Bayramı'na, Gazze'de yaşanan katliam, Musul'da alıkonan konsolosluk mensupları ve aileleri ile Irak ve Suriye'deki Türkmenlerin durumu nedeniyle buruk girildiğini belirten Türker, şunları kaydetti:

"Gazze'deki katliamın durmasını, teröristlerin elinde bulunan konsolosluk mensupları ve ailelerin serbest kalmalarını, Türkmenlerin güven içinde olmalarını diliyorum. Ülkemiz yöneticileri, teröristler tarafından alıkonan vatandaşlarımızı kurtarmak ve soydaşımız Türkmenlerin can güvenliğini sağlamak sorumluluğunu yerine getirmesi için gayret içinde olmalıdırlar."

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Türker, bayramın millete ve tüm insanlığa sevgi, saygı, barış ve huzur getirmesi, İslam coğrafyasında yaşanan acıların sona ermesi dileğinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement