Ramazan Bayramı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim"

27.07.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" ifadesini kullandı.

Bakan Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların taşıdıkları değerlerle insanda farklı duygular uyandıran, yurdun dört bir yanında birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, huzur ve barış gibi "altın değerinde rüzgar estiren" manevi günler olduğunu belirtti.

Manevi rüzgarın dünyanın farklı coğrafyalarında yankılanması yönünde ümitli olduğunu vurgulayan Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Müslüman alemi için bin aydan daha hayırlı bir ayı hep birlikte uğurladık ve Ramazan Bayramı'na ulaşabildik. Ama bu mübarek bayramı buruk bir şekilde karşıladığımızı ne yazık ki söylemek zorundayım. Ramazan ayının ilk günlerinde Filistin'de Müslüman kardeşlerimize karşı başlatılan saldırılar bugüne dek sürdü. Suriye, Libya, Mısır, Irak başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Bu vesileyle 7'den 77'ye tüm İslam aleminin, soydaşlarımızın ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, barış, huzur ve esenlik dolu bir gelecek dilerim." - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement