Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Rize'nin Pazar ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

28.07.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Pazar ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Pazar Belediye Binasında düzenlenen törene, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodaman, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erhan Subaşı, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Rasim Çorbacı, muhtarlar, kamu personeli ve sivil toplam örgütü üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Aslan, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı'nın önemli günlerden birisi olduğunu belirten Aslan, "Ramazan Bayramı sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesiledir. Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, milletimize hayırlar getirmesini, ülkemizde de kardeşlik, huzur ve mutluluğa vesile olmasını diliyorum" dedi.

Basa ise bayramların dostluğun, kardeşliğin pekiştiği ender günlerden birisi olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Aslan ve Basa, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, oradaki personel ile bayramlaştı.

Aslan ve Basa, bayramlaşma programı kapsamında, Kaçkar Devlet Hastanesindeki hastalar ile şehit aileleri ve Pazar Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret etti. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement