Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Töreni

Afyonkarahisar\'da Bayramlaşma Töreni

Afyonkarahisar'da Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

28.07.2014 14:31  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR AA) - Afyonkarahisar valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma programı düzenlendi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Taş Medrese'de gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşanan insanlık duramının bir an önce son bulmasını temenni etti.

"Gerek Müslüman gerekse de Türk dünyasında yaşayan kardeşlerimizin büyük bir zulüm ve haksızlık içerisinde olduğunu görüyoruz" diyen Güner, şöyle konuştu:

"Adeta insanlık tabiri caiz ise sahip olduğu imkan ve kabiliyeti kendini yok etmek için kullanıyor. Bu alemdeki her şey insana hizmet etmek için yaratılmış, insanda rabbine hizmetle mükellef olmuş. Güçlülerin zalim olmadığı, zayıfların gariban olmadığı bir idraki medeniyetlerin var etmesi gerektiğini ve bu noktada çok dua etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bundan sonraki süreçte artık sahada olacağız. Köylerimizde, beldelerimizde ve ilçelerimizde halkımızın sorunlarını dinleyeceğim ve ilgilileri talimatlandıracağım. Bizim kapımız ve gönlümüzün herkesime açık olduğunu bir kez daha ifade ediyorum."

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da tüm Afyonkarahisarlılar'ın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Türk dünyası ve islam dünyasındaki bazı sıkıntıların bayram sevincini azalttığını ifade eden Çoban, " Doğu Türkistan'da, Irak'da, Suriye'de yapılan zulümlerin sona ermesini ancak, bilhassa Gazze'deki masum insanlara karşı yapılan zulmün, savaşın sona ermesini bir belediye başkanı olarak, bir vatandaş olarak Allah'tan niyaz ediyorum. Nice bayramlara sağlık sıhhat, mutluluk ve birlik beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni ediyorum" diye konuştu.

Bayramlaşma törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İkmal Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Baro Başkanı Turgay Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Vali ve protokol üyeleri daha sonra huzurevi, polisevi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement