Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Gebze'de bayramlaşma programı düzenlendi.

28.07.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen programa, Kaymakam Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kaymakam Mehmet Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, GTO Başkanı Nail Çiler, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Köşker, burada yaptığı konuşmada, dini ve milli bayramların dostlukların kurulmasında önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Hamdolsun ki her bayram birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerini yaşıyoruz, paylaşıyoruz. Hemşehrilerime, aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte sağlık sıhhat içerisinde daha nice bayramlar geçirmelerini yüce Allah'tan niyaz ederim. Bayramımız mübarek olsun. İslam coğrafyasında yaşanan acılar nedeniyle bayram buruk geçiyor. Zulüm altındaki kardeşlerimiz için dua ediyoruz. Yaşanan insanlık dramı en kısa sürede bitsin ve kalıcı barış gelsin istiyoruz."

AK Parti Kocaeli Milletvekili Okur ise, ilçedeki birçok güzelliğin herkesle paylaşıldığını ve yaşatıldığını söyledi.

İslam coğrafyasında yaşanan acılara da değinen Okur, "İslam ülkesinde çok ciddi sıkıntılar var. Temennimiz bu sıkıntıların biran önce son bulmasıdır. Gebze'de bir uyum, birlik, beraberlik ve kardeşlik var. Gebze'nin daha bir güzel bir kent olması için herkes taşın altına elini koyuyor. Daha güzel bir Gebze için herkes üzerine düşüne yapıyor. Bu güzel bayramın herkese mübarek olmasını diliyorum" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement