Bağcılar'da Bayramlaşma Programı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Bayramlaşma Programı

Bağcılar'da düzenlenen bayramlaşma programına binlerce vatandaş katıldı.

28.07.2014 15:35  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da düzenlenen bayramlaşma programına binlerce vatandaş katıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bayramlaşma programında, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Serdar Tuncer, Nihat Hatipoğlu, Ömer Döngeloğlu ve Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu da yer aldı.

Program kapsamında kurulan sofrada binlerce vatandaş bayram kahvaltısı yaptı.

Bayram namazı sonrası Gazzeliler için dua edilen programda konuşan Kıyıklık, 30 gün boyunca paylaşma duygusunu yaşadıklarını belirtti.

"Geleceğe iyi çalışmalıyız"

Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan olaylara değinen Kıyıklık, şöyle devam etti:

"Dünyada din liderleri var ama maalesef İslam ülkeleri savrulmuş durumda. İsrail, dünyadaki bütün insanları kendilerinin yardımcısı olarak kabul ediyor. Bu ramazan ayında yine Filistin ve Gazze'de büyük katliamlar yaptı. Uzakdoğu'da Arakan ve Myanmar'da da aynı katliamlar gerçekleştiriliyor. Bu sorunlara çözüm bulmada sıkıntı yaşıyoruz. Bu günleri unutmamalıyız. Geleceğe iyi çalışmalıyız. Yeryüzündeki 1,5 milyar Müslüman'ın tek yürek olması için dua ediyoruz."

"İslam coğrafyasında yaşanan olaylara üzüldük"

Çağırıcı da yurt içinde ve dışında 19 yıldır gönül sofraları kurduklarını belirterek "Aynı duyguyu yaşayan komşuları aynı sofrada buluşturuyoruz. Bağcılar'da bu yıl da ramazan ayını farklı yaşadık" ifadesini kullandı.

Arnavutluk'ta da yetimlerle iftar sofrasını paylaştıklarını aktaran Çağırıcı, İslam coğrafyasında yaşanan olaylara üzüldüklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Bayramlaşma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement