Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı nedeniyle Belediye Kültür Sitesi'nde bir araya gelen protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

28.07.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı nedeniyle Belediye Kültür Sitesi'nde bir araya gelen protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Vali Nayir, bayramlarda insanların bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini geliştirdiklerini anımsatarak, "Bir aylık ramazan ayından sonra bayrama ulaştık. Toplumun tüm katmanları bir araya gelip, birlik ve beraberliklerini geliştirirler. Bizler de il protokolü olarak ilimizde çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yağcı da bir Ramazan Bayramını daha sağlık ve mutluluk içinde geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Tabi bu bayram gerek Türkiye'de gerek dünya çapında bizler için buruk geçiyor. Özellikle son zamanlarda Filistin Gazze, Kerkük ve Müslümanların yaşadığı bölgelerde üzüntü verici olaylar yaşanıyor. Bununla birlikte dünyanın çeşitli yerlerinde bizler gibi bayrama huzurla giremeyenler var" diye konuştu.

Vali Nayir, eşi Münevver Nayir ve beraberindekilerle, Huzurevi sakinleri ile sevgi evlerinde kalan çocukların da bayramlarını kutladıktan sonra 1995 yılında şehit olan Ayhan Ünver'in ailesini ziyaret etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement