Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram ziyaretlerinde bulundu.

28.07.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene katılan Güzeloğlu, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Güzeloğlu burada yaptığı konuşmasında, sivil toplum örgütleri, kamu kurumları ve hayırsever vatandaşlarla el ele gönül gönüle vererek  yoksunların ihtiyaçlarının giderildiği, sofraların paylaşıldığı, sevginin paylaşılarak çoğaltıldığı, acının ve kederin paylaşılarak azaltıldığı çok güzel bir ramazan ayı geçirdiklerini söyledi.

Tüm Mersinlilerin de Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Güzeloğlu, bayramların sevinç getiren, kederi bitiren, kardeşlik bağlarını güçlendiren, barış ve huzur getiren günler olduğunu aktardı.

Kentimizde bulunan darda ve zorda olan Suriyelilere de gönüllerini açan, milletin temel değerlerinden olan hoşgörü ve sevgiyle onlara ev sahipliği yapan, ekmeğini paylaşan, dertlerine ortak olan ve acılarını bir nebze olsun azaltmaya çalışan tüm değerli Mersinli hemşerilerime içtenlikle teşekkür eden Güzeloğlu, şöyle devam etti:

"Bu mübarek bayram günlerinin başta Filistin ve Gazze olmak üzere İslam aleminde akan kanların durması ve çekilen acıların ve gözyaşlarının son bulması için bir vesile olmasını diliyorum. Başta Mersinli hemşerilerimizin ve tüm milletimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Güzeloğlu, daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ve Polisevi'ni ziyaret ederek tüm personellerin bayramlarını kutladı.

Vatandaşımızın can ve mal emniyetini sağlamak, huzuru tesis etmek ve korumak adına yerine getirdiğiniz bu kutsal görevinizde başarılar diliyor, bayramınızı kutluyorum" dedi. 28.07.2014 - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement