Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AMASYA(AA) - AK Parti Taşova İlçe Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

05.07.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA(AA) - AK Parti Taşova İlçe Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen törene AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı ile partililer katıldı.

İpek, burada yaptığı konuşmada, AK Parti kadrolarının 14 yılı aşkın süredir Türkiye'yi yönettiğini söyledi.

İktidara geldiklerinde Türkiye'nin hem siyasal hem ekonomik hem de bölgesindeki güç olarak bugünkünden çok zayıf bir ülke olduğunu ifade eden İpek, el birliği ile milletin gücünü bir araya topladıklarını ve ülkeyi büyütmeye, güçlendirmeye, bölgesinde önemli bir güç yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Bölgesine güç ve barış getiren, zora düşmüş mazlum milletler var ise hepsinin yanında yer alırken aynı zamanda da Türkiye'yi de güçlendirdiklerini anlatan İpek, şöyle konuştu:

"Dünyada barış, huzur isteyen, zora düşen herkesin yardımına koşan, bütün insanlığın faydasına, huzuruna katkıda bulunan bölgenin gücü haline geldik. Türkiye bütün mazlum inanlara yardım ediyor ama neden terör saldırılarına uğruyor. Bunun tek cevabı bu bölgede belirleyici olan kudretli bir Türkiye'nin olmasını istemiyor. Eğer kudretli bir ülke olursak diğer ülkeleri çekim alanımıza sokacağımızı biliyorlar. Türkiye bölgenin huzura kavuşmasını sağlamasın diye bizi PKK belası ile oyalamaya çalışıyorlar. Ne olursa olsun, bu coğrafyada Türkiye'nin istemediği hiçbir şey olmaz."

İpek, AK Parti iktidara gelmeden önceki haline göre Türkiye'nin bugün çok daha güçlü bir devlet konumuna geldiğini vurgulayarak, mal üreten, ürettiğini satan gelişen bir ülke olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement