Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Burdur Valisi Kürklü ve Belediye Başkanı Ercengiz, bayram mesajı yayımladı.

27.07.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valisi Hasan Kürklü ile Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yayımladıkları Ramazan Bayramı mesajlarıyla vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Kürklü mesajında, bin aydan daha hayırlı ramazan ayını geride bırakarak bu yıl da bayrama erişmiş olmanın mutluluğunu hep birlikte idrak ettiklerini bildirdi.

Milletin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olmasının, Türkiye'nin en önemli gücünü oluşturduğunu ifade eden Kürklü, mesajında şunları kaydetti:

"Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur. Bayramlar ise bu kardeşliğin her seferinde tekrar yeşerdiği, sağlamlaştığı ve 'Biz' ruhunun perçinlendiği önemli zamanlardır. Bayramlar, yakın çevremizden başlayarak dünyanın hangi ülkesinde yaşarsa yaşasın açlıkla, yoksullukla mücadele eden insanlara sahip çıkma ve kucak açma günüdür."

Belediye Başkanı Ercengiz

Belediye Başkanı Ercengiz ise mesajında on bir ayın sultanı ramazan ayının manevi iklimini Burdur'da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan Bayramı'nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, akraba, dost ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günler olduğunu vurgulayan Ercengiz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Ramazan Bayramı'nda çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir. Birlikte daha çok bayramlar karşılamak, halkımızla hep iç içe olmak uğraşı içindeyiz." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement