Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak hem trafik, hem de asayiş yönünden tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

15.07.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak hem trafik, hem de asayiş yönünden tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, arefe ve bayram süresince halkın yoğun olarak bulunacağı bölgelerde 26 motorize ekip ve 108 personelin görev yapacağını belirtti.

Daha huzurlu, daha güvenli ve daha iyi yaşanılabilir bir Giresun oluşturmak için çabaladıklarını kaydeden Öztürk, şunları vurguladı:

"Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı huzur ve sükun içerisinde, sevdikleriyle birlikte geçirmeleri amacıyla İl merkezinde vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunması beklenen otogar, mezarlıklar, Atatürk Parkı, Keşap Durağı, Gazi Caddesi, Giresun Kalesi, Bulancak Durağı, Malpazarı Kavşağı, Tabaklar Geçidi, Debboy Mevki, ana arterler ile alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde planlanan emniyet tedbirlerinde çok sayıda personel görevlendirilmiştir. Vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunlarla ilgili mutlaka 155 telefonunu aramalılar. Yoğun alışveriş trafiğindeki esnafımız sahte para olaylarına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları, mağduriyetlerini önleyecektir."

Öztürk, bayram tatili süresince karayollarında denetimleri sıklaştıracaklarını, ayrıca mola uygulaması gerçekleştireceklerini de ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement