Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

01.07.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kılıçlar mesajında, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günler olduğunu belirtti.

Bu günlerin birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı kültürüyle yardımlaşma ve dayanışmayı sağladığını vurgulayan Kılıçlar, bayramlarda dargınlık ve ihtilafların ortadan kalktığını ve çocukların manevi havayı idrak etme fırsatı bulduklarını bildirdi.

"Halkımızın sahip olduğu milli ve manevi değerler sayesinde, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaşadığımız bir ramazan ayını daha geride bıraktık." ifadesini kullanan Vali Kılıçlar, şunları kaydetti:

"Bu rahmet ayında vatanımıza ve milletimize karşı düzenlenen menfur saldırılar asla amacına ulaşamayacak, birlikteliğimizi bozamayacaktır. Milletimiz, aziz şehitlerimizin ailelerine ve çocuklarına sahip çıkacak, bayramı bayram havasında yaşamalarını sağlayacaktır.

Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tüm Ankaralıların Ramazan Bayramı'nı en kalbi hislerimle tebrik ediyorum. Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement