Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık birer mesaj yayımladı.

03.07.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık birer mesaj yayımladı.

Başkan Yağcı mesajında, rahmet ve mağfiret ayı ramazan ayının meyvesi Ramazan Bayramı'nın bütün insanlık aleminde birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzura vesile olması dileğinde bulundu.

Ramazan ayını bazı yerlerde gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle buruk bir şekilde geçirdiklerini dile getiren Yağcı, mesajında şunları ifade etti:

"Öncelikle, başta ülkemizde olmak üzere dünyanın bazı noktalarında gerçekleştirilen terörist saldırılar nedeniyle hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, annelerinden, babalarından, evlatlarından ayrı kalanlara da sabırlar diliyorum. Onların bu Ramazan Bayramını sevdiklerinden ayrı geçirmesi bizleri de derinden üzmektedir. Ancak her yeni bir gün gibi her yeni başlangıçlar ve bayramlar da bizler için sevinç kaynağı. Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, dargınları barıştırmanın ve insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir. Bununla birlikte bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bizler bu anlamda gelecek bayramı, bu zulüm ve savaşın bitmesine vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyoruz."

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş da mesajında, bayramların insanları biraraya getiren, savaş ve gözyaşının sona ermesi için duaların edildiği günler olduğunu belirtti.

- AK Parti Bilecik Başkanı Karabıyık'ın mesajı

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise mesajında, birlik ve dayanışmanın pekiştiği, barış, kardeşlik ve hoşgörünün yaşanmasına vesile olan bayramların, huzur ve sevincin doruğa eriştiği müstesna günler olduğunu anımsatarak, Ramazan Bayramı'nın ülkeye huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement