Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramına Doğru

Beşir Derneği Osmaniye Şubesi, yetim ve öksüz çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı.

22.07.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir Derneği Osmaniye Şubesi tarafından ramazan yardımları kapsamında, 30 yetim ve öksüz çocuğa, ayakkabı ve kıyafet dağıtıldı.

Şube Başkanı Zülgarneyin Avşar, Atatürk caddesindeki dernek binasında, tespit edilen çocuklara, bayram hediyesi olarak ayakkabı, tişört, pantolon ve etek yardımında bulunulduğunu söyledi.

Çocukların yakınları tarafından getirildikleri dernek binasında reyondan beğendikleri ayakkabı ve elbiseyi aldığını anlatan Avşar, "Belki de hiç alışveriş yapmamış, kendi kıyafetini beğenerek almamış bu çocuklarımıza, dernek binamızdaki reyondan bayramlık kıyafetlerini beğenme fırsatı sunmak bizlere manevi bir haz veriyor. Onların istedikleri kıyafetleri alırken yüzlerindeki gülümseme kadar güzel bir şey olamaz" diye konuştu.

Suriyelilerin barındığı çadırkentteki 45 öğretmen ve ailesi ile 105 ihtiyaç sahibi aileye de kıyafet yardımında bulunulduğunu ifade eden Avşar, Ramazan Bayramına kadar 100 çocuğa yardımda bulunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Avşar, kıyafet yardımının yanı sıra dernekte her gün 400 kişiye iftar verildiğini, ihtiyaç sahibi ailelere 100 koli gıda paketi ve 140 kilo et yardımı yapıldığını sözlerine ekledi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement