Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramına Doğru

Ramazan Bayramına Doğru

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "Birbirimizle kucaklaşarak kibir, nefret, anlayışsızlık, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılık gibi inancımızla ve kimliğimizle bağdaşmayan davranışların son bulacağı bayram günlerini yaşayabilmeyi temenni ediyorum"

26.07.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "Birbirimizle kucaklaşarak kibir, nefret, anlayışsızlık, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılık gibi inancımızla ve kimliğimizle bağdaşmayan davranışların son bulacağı bayram günlerini yaşayabilmeyi temenni ediyorum" dedi.

Şeker, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminin ardından birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma içinde kavuşulan Ramazan Bayramı'nın İslam alemine hayırlı ve mübarek olmasını diledi.

Bugünlerde birliğe, beraberliğe, bütünlüğe her şeyden çok ihtiyacın bulunduğunu ve kardeşlik ruhuna herkesin hasret olduğunu belirten Şeker, mesajında şunları kaydetti:

"Bayram vesilesiyle, birbirimizle kucaklaşarak kibir, nefret, anlayışsızlık, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılık gibi inancımızla ve kimliğimizle bağdaşmayan davranışların son bulacağı bayram günlerini yaşayabilmeyi herkes için temenni ediyorum. Yaşadığımız coğrafyada akan mazlum Müslüman kanının bir an önce durmasını, yangın yerine dönen ülkelerinde bayram günlerini buruk ve hüzünlü karşılayan mazlum soydaşlarımızın ve din kardeşlerimizin biraz olsun yüzünün gülmesini canı gönülden diliyorum. Yüce Allah'tan, bayram vesilesiyle, Kerkük ve Musul huzura ve hürriyete kavuşsun, hasretler son bulsun. Gazze'de yaşanan insanlık dramı son bulsun ve Filistin hürriyete, Doğu Türkistan'da yaşanan zulüm son bulsun ve oradaki mazlum müminler hürriyete kavuşsun. Suriye'nin yaşadığı zulüm neticesinde başına gelen facia, yüz binlerce Suriyelinin vatanından olduğu bu büyük felaket son bulsun. Alimlerden kurtulmak ve bayram günlerinde biraz olsun tebessüm etmek nasip olsun. Mısır'da, Libya'da, Tunus'ta, Karabağ'da, Kafkasya'da, Kırım'da mazlum müminlerin ve soydaşlarımızın yaşadığı ağır imtihanlar, zulümler ve işgaller son bulsun." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement