Ramazan Bayramında Birliktelik Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramında Birliktelik Mesajı

Ramazan Bayramında Birliktelik Mesajı

Ramazan Bayramı öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma töreni ile kutlandı.

06.07.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma töreni ile kutlandı.

Bayramlaşma törenine Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Sayıştay Onursal Başkanı Recai Akyel, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu başkanları, daire müdürleri, vatandaşlar ve ilimizde yaşayan göçmenler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Necati Şentürk, birlik ve beraberlik içerisinde kutlanan Ramazan Bayramında kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştiğini söyledi.

Mübarek Ramazan Bayramında bütün manevi duyguların en üst seviyeye çıktığını belirten Vali Necati Şentürk, "Dini bayramlarımız, Yüce Allah'ın rahmetinin ve merhametinin yağmur gibi yağdığı özel günlerdir. Bayram günleri, içimizin sevgiyle dolduğu, hepimizin gönüllerinin temizlendiği, dargınların barıştığı özel günlerdir. Bu duygularla, yüce milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."dedi.

Vali Şentürk, Milletvekilleri ve protokol üyeleri bayramlaşma töreninin ardından Fatma Bacı Sevgi Evleri, Huzurevi, Hakkari'de şehit edilen J. Astsb. Kd. Çvş. Mustafa Gevrek'in evini ziyaret etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramında Birliktelik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement