Ramazan Da Koşup Eğlenmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Da Koşup Eğlenmek İstiyor

Ramazan Da Koşup Eğlenmek İstiyor

Şanlıurfa'da 5 yaşındaki Ramazan kendisine uzanacak bir yardım eli ile akranları gibi koşup eğlenmek istiyor.

12.06.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde ayağı felçli 5 yaşındaki minik Ramazan, yardımseverlerden gelecek destek ile yaşıtlarıyla koşup yürümek istiyor. Geçirdiği operasyon sonucu sol ayağında felçlik meydana gelen küçük çocuk, yaşıtlarının koşuşlarını izlemekten öteye geçemiyor.

Ceylanpınar'da işçi bir babanın 4 çocuklu ailesinin üçüncü çocuğu Ramazan'ın hayat hikayesi yürekleri burktu.

Baba Ahmet Kurt, gündelik işçi olarak çalıştığını fakat çocuğunun tedavisini yaptıramadığını belirtti.

Ramazan'ın henüz bebekken sırtındaki kesenin alınmasından sonra dizden aşağısının felçli kaldığını ifade eden gözü yaşlı anne Zeynep Kurt, "Evde bakım ücreti ve çocuk bezi alıyoruz. 3 ayda bir Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne gidiyoruz ve maddi olarak çok zorlanıyoruz. Maddiyat bir tarafa imkanımız olsa, çocuğumuzu Diyarbakır dışında hastanelere götürmek isteriz" diye konuştu.

MİNİK AYAKLARI YARALAR İÇERİSİNDE

Baba Ahmet Kurt ise çocuğunun akranları gibi koşup oynamak istediğini belirterek "Gün geçtikçe Ramazan'ın hastalığı ilerliyor. Ayaklarında sürekli yaralar baş gösteriyor. Hastalığın daha fazla ilerlememesi için oğlumuzun bir an önce tedavisine başlanması lazım. Ancak bizim maddi durumumuz yetmediği için bu tedaviyi yaptıramıyoruz. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" dedi.

'YARDIM İSTİYORUM'

Çocuğunun bazen yürümekte dahi sıkıntı yaşadığını belirten anne Zeynep Kurt, "Çocuğumu o halde gördüğümde yüreğim parçalanıyor. Yardımseverlerden oğlumun tedavisi için destek istiyorum. Tedavisi olamıyorsa da, en azından ortopedik olarak müdahale edilirse, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir" ifadelerini kullandı.

Acılı aile, Ramazan'ın tedavisinin yapılmasını ve yaşıtları gibi yürümesini istiyor. Yıllardır Diyarbakır'daki hastaneden başka bir yere gidemediklerini gözyaşları içinde anlatan anne Zeynep Kurt, çocuğunun bir kez olsun yardım almadan yürüyebilmesi için canını seve seve feda edeceğini anlatıyor. Eşinin gündelik işlerde çalıştığını ifade eden Zeynep Kurt son olarak "İmkanlarımız doğrultusunda doktora götürüyoruz, fakat yetmiyor. Çocuğumun çaresizliğine çare olacak bir hayırsever, bir doktor yok mu?" diye seslendi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ramazan Da Koşup Eğlenmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bahar: kurban oldugum ALLAH yardımcınız olsun ALLAH acil şifalar versin 0 0 Yanıtla

Advertisement