Ramazan'da Rezervasyonu Dert Etmeyin: Papyon.Com - Son Dakika
Güncel

Ramazan'da Rezervasyonu Dert Etmeyin: Papyon.Com

Ramazan\'da Rezervasyonu Dert Etmeyin: Papyon.Com

Papyon.com, iftar yemekleri için en uygun mekanı seçmek ve Ramazan yoğunluğunda sorunsuz şekilde rezervasyon yaptırmak için büyük kolaylık sağlıyor.

30.06.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı kriterlere göre arama yapabilme imkanı sunan, kullanıcılardan ve TripAdvisor'dan gelen binlerce yoruma yer verilen Papyon.com'da, İstanbul'un simgeleşmiş mekanlarından farklı mutfakların ustalarına yüzlerce seçenek bulunuyor. Papyon.com grup rezervasyonları için en uygun seçenekleri ve mekanların özel iftar menülerini de sunuyor.

İftara nereye gideceğinize karar veremiyorsanız, grupla gidilecek bir mekanda davet ettiklerinize karşı mahcup olmaktan korkuyorsanız ya da Ramazan yoğunluğunda boş yer bulmak için can sıkıcı telefon görüşmeleri yapmaktan sıkıldıysanız Papyon.com memnuniyetle yardıma hazır.

Semt, mutfak, ambiyans, fiyat ve daha bir çok seçenekle arama yapmanızı sağlayan Papyon.com'da mekana dair bilgiler, puanlar ve hem kullanıcılardan, hem de TripAdvisor'dan gelen binlerce yorum, Ramazan'da rezervasyon maceranızın keyifle sonlanmasına yardımcı oluyor. Üstelik Papyon.com grup rezervasyonları için en uygun seçenekleri, restoranların hazırlamış olduğu özel iftar menüleri ile birlikte sunuyor. İftar vakti yaklaştıkça rezervasyon yaptırmanın zorluğu da Papyon.com'un online kolaylığı ile ortadan kalkıyor.

Papyon.com'da farklı mutfaklara dokunan yüzlerce restoran bulunuyor. Papyon.com, Ege ve Akdeniz mutfağında 134, Türk mutfağında 140, et ve kebapta 85 ve Osmanlı mutfağında 30 adet restoranla her damak zevkine hitap eden alternatifler sunuyor. Ramazan boyunca birbirinden özel iftar menüleri ve benzersiz ambiyanslarıyla öne çıkan restoranları incelemek için Papyon.com'a göz atabilirsiniz.

Özellikle sıcak günlere rastlayan iftar yemekleri için hafif bir seçenek olabilecek Ege ve Akdeniz mutfağı konusunda, Kydonia, 34 Restoran-Grand Hyatt, Lacivert, La Torre ve Maria'nın Bahçesi adından en çok söz ettirenler olarak öne çıkıyor.

Türk mutfağında misafirlerin en çok beğendikleri ise Borsa Lokantası, Feriye Lokantası, Surplus, Kiva, Konyalı, Lokanta Maya ve Naif.

Et ve kebap yemek isteyenler için Papyon.com'da bilinen zincirlere ek olarak butik kebapçılar da bulunuyor. En çok Köşebaşı, Develi, Beyti, Kaşıbeyaz, İkinci bahar Ali Haydar Usta, Maarifet Kebap, Tahtasaray ve Peymani tercih ediliyor.

Asitane, Matbah, Karakol, The Globe ve Tuğra da Osmanlı mutfağı restoranları içinde öne çıkanlardan.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan'da Rezervasyonu Dert Etmeyin: Papyon.Com - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement