Ramazan Eğlenceleri Alışveriş Vadisinde - Son Dakika
Yerel

Ramazan Eğlenceleri Alışveriş Vadisinde

Nata Vega Outlet ve Anatolium Alışveriş Merkezi, bu yıl Ramazan etkinliklerinde tüm ziyaretçilerini bir araya getiriyor.

19.06.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nata Vega Outlet ve Anatolium Alışveriş Merkezi, bu yıl Ramazan etkinliklerinde tüm ziyaretçilerini bir araya getiriyor. İki ayrı alış veriş merkezinin birlikte organize ettiği Ramazan eğlenceleri iki alış veriş merkezinin ortak alanı olan Bedesten Sokağı'nda yapılacak.

Ramazan programı ile onbir ayın sultanının bereketini paylaşmak isteyen ziyaretçileri Nata Vega Outlet ile Anatolium AVM sosyal yaşam alanı olma sorumluluğuyla birlikte ağırlayacak. İftar öncesinde birbirinden zengin ve eğlenceli çocuk etkinlikleri minik ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Nata Vega Outlet ile Anatolium AVM çocukların karşısında Karagöz-Hacivat gösterileri, Kültür Bakanlığı Kukla Sanatçısı Vural Arısoy tarafından sergilenecek. Kukla şov ve kukla yapım atölyeleri, tahta bacak, jonklör, illüzyon şovlar gerçekleştirilecek. Animatörler eşliğinde oynatılacak çocuk oyunları ve yarışmalar sonucunda dereceye giren minik ziyaretçilere hediyeler dağıtılacak. İftar saatinde tasavvuf müziği, semazenler eşliğinde alışveriş merkezi ziyaretçileri oruçlarını birbirinden zengin iftar menüleriyle açacaklar.

Alışveriş vadisinde kurulacak Ramazan sokağında cuma, cumartesi, pazar günleri etkinlikler iftar öncesi ve iftar sonrası saatlerde devam ederken, ziyaretçiler Ramazan şerbeti ikramı ile kendileri için özel tasarlanan alan ve kostümlerle fotoğraf çekme şansına sahip olacaklar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Eğlenceleri Alışveriş Vadisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement