Ramazan Kemalpaşa'da Mustafa Ceceli ile Renklendi - Son Dakika
Yerel

Ramazan Kemalpaşa'da Mustafa Ceceli ile Renklendi

Ramazan Kemalpaşa\'da Mustafa Ceceli ile Renklendi

Kemalpaşa Belediyesi, on bir ayın sultanı sayılan Ramazan Ayı’na muhteşem bir giriş yaptı.

28.06.2014 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemalpaşa Belediyesi, on bir ayın sultanı sayılan Ramazan Ayı'na muhteşem bir giriş yaptı. Ramazan Ayı boyunca Kemalpaşa halkına her gece Rekreasyon Alanı'nda birbirinden güzel gösteriler sunacak olan Belediye, ilk gün Mustafa Ceceli konseri ile başta gençler olmak üzere herkese keyifli bir gece yaşattı. Gösterileri Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Meclis üyeleri, eşi ve çocukları ile birlikte izledi.

Mehter Marşı ile başladı

Geleneksel olarak düzenlenen Kiraz Festivali'ni bu yıl Soma'da yaşanan facia sonrası iptal eden Kemalpaşa Belediyesi, 30 günlük Ramazan ayı süresince Pişekar ile Kavuklu, Hacivat ve Karagöz, tiyatro, konser, sinema etkinlikleri ve fasıllardan oluşan birbirinden güzel etkinliklere imza atacak. Ramazan ayında ilk oruca kalkılacağı gece Ramazan Ayı Etkinlikleri Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun katılımı ile Kemalpaşa Meydanı'nda mehter marşı gösteri ile başladı. Mehter Marşı'nın öncü olduğu kortej ile devam eden yürüyüş Rekreasyon alanında son bulurken, Kemalpaşalılar sokaklarda ve evlerinin balkonlarından sevgi gösterilerinde bulundu Rekreasyon Alanı'ndaki etkinlikler sema gösteri ile başlarken, geleneksel Türk tiyatrosundaki pişekar ve kavuklu mini bir gösteri yaptı.

Gösterinin ardından Mustafa Ceceli gençlerin yoğun alkışları altında sahneye çıktı. Sahnede en sevilen şarkılarını seslendiren, birbirinden güzel dans gösterilerine imza atan Ceceli, Kemalpaşalılara Ramazan ayı öncesi unutamayacakları anlar yaşattı. Konserin sonunda Mustafa Ceceli'ye teşekkür eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kendisine çiçek takdim etti. Kısa bir konuşmada yapan Uğurlu, on bir ayın sultanı sayılan Ramazan ayında Kemalpaşalılar güzel bir gece yaşatmanın onurunu duyduğunu söyledi.

Ramazan ayının İslam dini açısından çok önemli olduğunu bu nedenle kendilerinin de bu aya özel bir etkinlik programı hazırladıklarını anlatan Uğurlu, "Kemalpaşa halkı her şeyin en iyisi hak ediyor. Biz onlara hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da güzel projelere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ramazan Ayının önce Kemalpaşalılar ardından da bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayı boyunca her akşam yapılacak etkinliklere bütün Kemalpaşalıları davet ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Kemalpaşa'da Mustafa Ceceli ile Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement