Ramazan Mobil Etkinlik Tır'ı 8 Temmuz'da Akyazı'da - Son Dakika
Yerel

Ramazan Mobil Etkinlik Tır'ı 8 Temmuz'da Akyazı'da

Ramazan Mobil Etkinlik Tır\'ı 8 Temmuz\'da Akyazı\'da

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da Ramazan etkinliklerine devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi Akyazılılara dolu dolu bir ramazan akşamı yaşatmak amacıyla Mobil Etkinlik Sahnesi’ni 8 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30’da Akyazı Çarşı içine getiriyor.

06.07.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da Ramazan etkinliklerine devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi Akyazılılara dolu dolu bir ramazan akşamı yaşatmak amacıyla Mobil Etkinlik Sahnesi'ni 8 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da Akyazı Çarşı içine getiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından Ramazan Etkinlikleri kapsamında Akyazı'ya getirilecek olan Mobil etkinlik sahnesinde Mehteran ve sema gösterileri, tasavvuf müziği dinletileri, çocuk etkinlikleri gibi pek çok etkinlikle Akyazılılara huzur dolu bir ramazan akşamı yaşatacaklar.

8 Temmuz 2015 Çarşamba günü Akyazı'ya gelecek olan mobil etkinlik sahnesi Akyazı merkezinde Çarşı İçinde akşam saat 21.30'da sahne alarak Akyazılılar ile buluşacak. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Mobil Etkinlik Tır'ı 8 Temmuz'da Akyazı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement