Ramazan Öncesi Mamak'ta Denetimler Arttı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Öncesi Mamak'ta Denetimler Arttı

Ramazan Öncesi Mamak\'ta Denetimler Arttı

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alabilmesi için yıl boyu devam eden denetimlerini Ramazan öncesinde arttırdı.

15.06.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alabilmesi için yıl boyu devam eden denetimlerini Ramazan öncesinde arttırdı.

Fırınlar başta olmak üzere gıda işletmeleri ve imalathaneler denetlenirken, yapılan incelemelerde hijyen koşulları, gramaj tespiti ve çalışanların temizliği ve evrak eksikliği gibi konularda eksiklik görülen işletmeler uyarıldı.

Ramazan ayında gıda tüketiminin artması nedeniyle ekiplerin denetimler konusunda daha hassas bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz denetimlerde amacımız vatandaşlarımızın sağlığını korumak. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar ile Mamak'ta Ramazan'a hazır şekilde giriyoruz" dedi. Vatandaşlar olumsuz bir durumda şikayetlerini 550 70 79-550 70 88 no'lu telefonlara bildirebilecek.

ESNAF BİLİNÇLİ

Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerin halk sağlığını doğrudan ilgilendirdiğine dikkat çeken Akgül, "Yerel yönetimler olarak vatandaşın sağlığını doğrudan ilgilendirecek her türlü hizmeti titizlikle gerçekleştiriyoruz. Mübarek Ramazan ayının da yaklaşmasıyla birlikte zabıta ekiplerimiz, tüm Mamak'ta denetimlerini gerçekleştiriyor. İlçemizde hiçbir vatandaşımızın halk sağlığıyla oynamasına müsaade etmeyiz. Zaten zabıta ekiplerimizin çeşitli zamanlarda gerçekleştirdikleri denetimlerde Mamak esnafının bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Öncesi Mamak'ta Denetimler Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement