Ramazan Sofralarına Türkiye Finans Desteği - Son Dakika
Güncel

Ramazan Sofralarına Türkiye Finans Desteği

Ramazan Sofralarına Türkiye Finans Desteği

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Kızılay işbirliğiyle ramazana özel kampanya düzenliyor.

04.07.2014 09:22  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kampanya kapsamında Ramazan süresince Happy Kart ve Türkiye Finans kredi kartıyla toplamda 500 TL ve üzerinde harcama sözü veren katılımcılar adına ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtılacak.

Türkiye Finans, Ramazan ayına özel Kızılay işbirliğiyle yürüttüğü bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında Ramazan ayı boyunca toplamda 500 TL ve üzerinde harcama sözü veren Happy Kart ve Türkiye Finans kredi kartı sahipleri adına hazırlanacak 33,75 TL'lik ramazan kolisi ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

Happy Kart ve Türkiye Finans kredi kartı sahiplerinin 7 Temmuz'a kadar YARDIM yazdıktan sonra boşluk bırakarak, harcama yapılacak olan kredi kartının son 6 hanesini 2442'ye kısa mesaj olarak göndermesi gerekiyor. Ramazan kolileri 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren, kampanyaya katılan Türkiye Finans müşterileri adına Kızılay tarafından gönderilmeye başlanacak.

Konuya dair açıklama yapan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "2012'de başlattığımız geleneği bu yıl da gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. İnsanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren ve kardeşliği pekiştiren Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa yardımcı olabildiğimiz için mutluyuz. Kolilerin dağıtımı Ramazan ayı içerisinde Kızılay aracılılığıyla süratle yapılacak. Kampanya ile ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi sayesinde Ramazan'da sosyal sorumluluk bilincinin de artırılmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Sofralarına Türkiye Finans Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement