Ramazan Sohbetleriyle Renklenen Medrese, Tarihi Misyonuna Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Ramazan Sohbetleriyle Renklenen Medrese, Tarihi Misyonuna Kavuştu

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlen "Ramazan'da İkindi Sohbetleri" Gedik Ahmet Paşa Medresesi'nde başladı.

28.06.2014 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlen "Ramazan'da İkindi Sohbetleri" Gedik Ahmet Paşa Medresesi'nde başladı.

İkindi sohbetlerinin açılışına katılan Vali Hakan Yusuf Güner, mübarek bir ayın, ilk gününün idrak edildiğini anımsatarak, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde herkesin bayrama kavuşması temennisinde bulundu.

Afyonkarahisar'da çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından bu ayın önemine ithafen çok güzel faaliyetler düzenlendiğini dile getiren Güner, şöyle konuştu:

"Bizler, vakıflarla, vakıf medeniyetleriyle var olmuş bir milletin evlatlarıyız. Bu anlamda, vakıf faaliyetlerine destek olmak son derece önemli. Bu anlayışla, bu yaklaşımla Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ve bu çerçevede 'İnsani yaşat ki devlet yaşasın', 'Mekanlara şeref veren insandır' ruhu ile burayı canlı hale getirmesi vesilesiyle belediyemize, bu güzel programları tertip etmesinden dolayı da Ensar Vakfımıza teşekkürlerimi ve başarı dileklerimi iletiyorum."

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Durgut ise ikindi sohbetlerine katılanlara teşekkür etti.

Ramazan ayının her günü ikindi namazından sonra yapılacağı açıklanan sohbetin ilk gününde, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Sohbetleriyle Renklenen Medrese, Tarihi Misyonuna Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement