Ramazan Sokağı'nda Reşat Hafızasını Kaybediyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Sokağı'nda Reşat Hafızasını Kaybediyor

Ramazan Sokağı\'nda Reşat Hafızasını Kaybediyor

Osmanlı sokağında yaşanan Ramazan ayı maceralarını ekranlara taşıyan Semerkand TV, her akşam iftar saatinde evinize konuk oluyor.

27.06.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem tarihî, hem mizahî, hem de mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun içeriğiyle bir İstanbul sokağında geçen Ramazan Sokağı dizisi 28 Haziran Salı günü saat 19:45'de 17. bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde hafızasını kaybeden ve eski eşkıyalık günlerine dönen Reşat, adının Dimitri olduğunu iddia ediyor. Mahalle esnafı ise Reşat'ın hafızasını yerine getirmek ve yeniden hidayete ermesine vesile olmak için çabalayacak.

İlk bölümü 5 Haziran Pazar günü yayınlanan dizinin her bölümünde farklı bir konu ve farklı hikâyeler iftar sofralarını neşelendirmeye devam ediyor. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı dizide; Aşçı Dirhem Süleyman(Metin Yıldırım), Aşçı Yamağı Sakar Numan ( M.Ali Er) , Manav Pehlivan İsmet( İsmail Kavrakoğlu), İmam Şamil (Hakkı Mercan), Hezarfen Sami Efendi, Hayali (Yusuf Duru), Kıraathaneci Duz Müdürü Haydar ( Hasan Nihat Sütçü) ve Çırak Hüseyin ( Ömer Acar) eski ramazanları evimize getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Sokağı'nda Reşat Hafızasını Kaybediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement