Ramazana Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazana Doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ramazan ayı boyunca kent merkezinde ve ilçelerde 63 farklı etkinlik düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

17.06.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ramazan ayı boyunca kent merkezinde ve ilçelerde 63 farklı etkinlik düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Güvenç, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, belediyenin ramazan ayı programlarına ilişkin gazetecilere açıklamada bulundu.

Şanlıurfalıların ramazanı bir festival havasında geçirmek istediğini ifade eden Güvenç, geçen yılki etkinliklerle ramazan ayının dolu dolu geçirildiğini belirtti.

Ramazanda 63 etkinlik yapacaklarını vurgulayan Güvenç, şöyle devam etti:

"Biz geçen yıl ilk yılımız olmasına rağmen 30 günü dolu dolu geçirdik. Halkımız ramazanı bir festival havasında geçirmek istiyor. Biz bunu geçen sene başardık. Tecrübemize dayanarak bu sene çok daha kapsamlı ramazan programı hazırladık. Ramazan, toplumsal sevgi bağlarının daha da güçlendiği Mübarek bir Ay'dır. Sadece Rabia Meydanı'nda değil şehrin muhtelif yerlerinde etkinliklerimiz olacak. Rabia Meydanı'nda 3 adet sebilden meyan şerbeti ikram edeceğiz.  Suruç, Viranşehir, Ceylanpınar, Bozova ve Akçakale'de her gün iftar çadırımız olacak. Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyemize ait olan yüzme havuzlarımız 21: 00 ve 01: 00 arasında halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Çağrı merkezlerimiz olan 153 ve 185  7-24 yine halkımızın emrinde olacak. 6 bin ihtiyaç sahibi aileye ramazan paketi yardımı yapacağız. Ayrıca 1 asgari ücret alan personelimize de ramazan paketi ve çeşitli hediyeler vererek, yardımcı olacağız. Ben şimdiden herkesin ramazan ayı mübarek olsun diyorum."

Güvenç, konuşmasının sonunda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazana Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement