Rant Haşhaşileri İş Başında!" - Son Dakika
Yerel

Rant Haşhaşileri İş Başında!"

Kayseri Şeker Yönetim Kurulu, darbe girişimi sonrasında,bazı basın kuruluşları tarafından ortaya atılan Kayseri Şeker Fabrikası’na yönelik yalan ve iftiraların gerçeği yansıtmadığına dair yazılı bir açıklama yaptı.

21.07.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Şeker Yönetim Kurulu, darbe girişimi sonrasında,bazı basın kuruluşları tarafından ortaya atılan Kayseri Şeker Fabrikası'na yönelik yalan ve iftiraların gerçeği yansıtmadığına dair yazılı bir açıklama yaptı.

15 Temmuz'dan sonra Kayseri Şeker Fabrikası ile ilgili olarak öne sürülen iddiaları, 'fırsatçılık' olarak değerlendiren Kayseri Şeker yetkilileri, "15 Temmuz kara gecesini kendilerince adeta 'ele geçmez bir fırsat' olarak gören, rant haşhaşileri, 'Kurt puslu havayı sever' misali binlerce çiftçimizin umudu, geçim kaynağı, Orta Anadolu başta olmak üzere, Türkiye'nin sayılı sanayi kuruluşlarından birisi olan ve her geçen gün büyüyüp, gelişen Kayseri Şeker'e yönelik, sosyal medya üzerinden, kaynağının tamamı yalan ve iftira olankaralama faaliyetlerine canhıraş bir biçimde devam etmektedirler." dedi.

Sosyal medya, yazılı ve görsel basın üzerinden isnatsız iddiaların dile getirildiğine dikkat çeken basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Aziz Milletimizin üzerine FETÖ Terör Örgütüne üye hainler tarafından ateş saçılırken, bombalar yağmur gibi yağarken, Aziz Milletimizin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi bombalanırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu otele saldırılırken, vatandaşlarımız tankların altında hunharca ezilirken, bir takım rant haşhaşileri o kara gecede ; 'Vatandaş sokağa çıktığında biber gazıyla dağıtan polis, anonsla bizi sokağa çıkmaya çağırıyor. Enterasan geldi bana'diyerek, kime, neye hizmet ettiği izaha muhtaç olan satılık kalemleri aracılığıyla sosyal medya üzerinden…

Aynı şekilde rant beklentilerine karşılık bulamayınca, kamu yararına kurulmuş yasal bir Vakıfa, Kayseri'de resmi - özel çok sayıda kurum ve kişi bağış yapmasına rağmen sadece Kayseri Şeker bağış yapmış ve sanki bu suçmuş gibi göstermeye çalışıp manşet atanlara ve dahası 'darbe girişimi gecesi havalanan helikopterler, Kayseri Şeker'e indi, burada saklandı' diyecek kadar, iğrenç ve komik iftiralar atan gözünü rant bürümüş çiftçi düşmanlarının Kayseri Şeker'e yönelik ortaya koydukları, karalama kampanyalarını, siz çiftçilerimizin takdirine sunuyoruz.

Yine aynı şekilde dün Boğazlıyan ilçemizde, yüzlerce çiftçimizin ellerinde Türk Bayrağı ve dualar eşliğinde yaptığımız Lisanslı Depo açılışımızı eleştirenlere şu soruları soruyoruz: Bu açılışın neresi sizi rahatsız etti? Yüzlercesi dalgalanan Şanlı Bayraklarımızdan mı, okunan Kuran-ı Kerim'den mi, vatanımız, milletimiz için edilen dualardan mı? Çiftçimizin gücüne güç katmasından mı rahatsız oldunuz? Yoksa siz FETÖ Terör Örgütü'nün darbe girişimi başarıya ulaşamadı diye yas mı tutuyorsunuz?

Buradan bir kez daha açık ve net bir şekilde ifade etmek isteriz ki; Başkanıyla, Yönetim Kurulu Üyeleriyle bizler için Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden vatanımızdan, Aziz milletimizden, ayyıldızlı bayrağımızdan daha kıymetli hiç bir şey yoktur. Kanımızda, canımızda, dünde, bugünde, yarında bu vatana fedadır. Vatana, millete, ay yıldızlı bayrağımıza bağlılığımızı hiçbir şeye değişmez, hiçbir şekilde de tartıştırmayız.

Ey rant haşhaşileri, ey haramın tadı damağında kalanlar, ey çiftçinin alınterini gasp etme çabasında olanlar; size bu fırsatı vermedik, vermeyeceğiz de. Bu vatana, bu millete, çiftçilerimize en iyi şekilde hizmete, yatırıma, yüreğimizdeki iman ve vatan sevgisiyle, dur durak bilmeden devam edeceğiz. Rant haşhaşileri unutmayın ki, darbe haşhaşilerinde olduğu gibi hevesiniz daima kursağınızda kalacak. Türk çiftçisi ve kamuoyu şimdiye kadar olduğu gibi bugünde sizin iftiralarınıza itibar etmeyecektir. Bizlerin her konuda alnı açık, başı diktir. Veremeyeceğimiz hiçbir hesapta yoktur.

Yüce Allah, Türkiye Cumhuriyeti Devletimize, Aziz Milletimize, Cennet Vatanımıza, Ayyıldızlı bayrağımıza kasteden FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerini, hainleri Kahhar ismi şerifiyle kahru perişan eylesin, fırsatçılara fırsat vermesin.

Çiftçilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rant Haşhaşileri İş Başında!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement