Rapor: Samsung Galaxy S8'de Çift Kamera Olabilir - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Samsung Galaxy S8'de Çift Kamera Olabilir

Rapor: Samsung Galaxy S8\'de Çift Kamera Olabilir

Yeni üst düzey telefonla alakalı bomba iddialar gazı kesmedi.

02.10.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Yaklaşık üç hafta önce Galaxy S7'de çift kamera sisteminin olabileceğine dair bazı rivayetler yükseldi. İki kameranın alan derinliği, zengin işleme gibi bazı yararları var. Belki de akıllı telefon üreticilerinin çift kameraya ticari açıdan değil de, biraz daha farklı bir şekilde yaklaşması gereklidir.


Konu raydan çıkmadan asıl havadise geri dönelim. Taptaze bir rapor Samsung'un yeni planlarını açığa çıkardı. Detayları mercek altına alalım.


Samsung'un çalışmaları


ETNews'in makalesine göre Samsung akıllı telefonlar için çift kameralı çözümler geliştiriyor ve bu çalışmaları da yıl sonuna kadar bitirmek istiyor. Bununla birlikte endüstri içinden biri, kameraya ikinci modülün dahil olmasıyla birlikte üretim maliyetinin artacağını, tasarım ve yazılım kısmında da yeni sorunların oluşabileceğini söylemiş. Anlaşılan Samsung ikili kamera sistemi kurulumu için en iyi yolu bulmaya çalışıyor.


İlginç olansa çift kameranın gelecek nesil Galaxy modelinde kullanılma olasılığı. Yani rapora göre çift kamerayı Galaxy S7'de değil Galaxy S8'de görebiliriz. Bunun ise birkaç sebebi var. Kaynaklar Koreli şirketin ilk olarak çift kamera için pazar analizi yapmak istediğini söylüyor. Bununla birlikte aynı kaynaklar seri üretimin S7'den sonraya kalabileceğini de belirtiyor.


Şimdilik yeni gelişmeler bu kadarla sınırlı. ETNews sicili sağlam bir kaynak. Daha önce yayınladığı bir çok haber doğru çıkmıştı. Sizin bu konuda düşünceniz nedir? Sizce Samsung çift kameralı telefon çıkarabilir mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Samsung Galaxy S8'de Çift Kamera Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement