Antalya'da Raylı Sisteme Referandum - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Raylı Sisteme Referandum

Antalya\'da Raylı Sisteme Referandum

Antalya Belediye Başkanı Türel, "Pazar günü yapacağımız oylamayla belki de Antalya'dan dünyaya katılımcı yönetim neymiş bunun en güzel örneğini göstereceğiz" dedi.

27.08.2014 16:16  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vatandaşları 31 Ağustos'ta yapılacak Meydan-Aksu EXPO raylı sistem hattıyla ilgili referandumda oy kullanmaya davet etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 200 milyon liralık raylı sistem hattının yapımını halka soracak. Güzergahta bulunan 20 mahallenin sakinleri, pazar günü sandık başına giderek, raylı sistem için oy kullanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, raylı sistem güzergahındaki Yeşilova ve Kızıltoprak'ta mahalle toplantıları düzenleyerek, vatandaşları referandumda oy kullanmaya davet etti.

"BAŞIMIN ÜSTÜNE DERİZ, BAŞKA BİR HİZMETLE UĞRAŞIRIZ"

Raylı sistem projesini vatandaşlara anlatan Türel, referandum hakkında bilgi verdi. Projeyi 31 Ağustos'ta sandıkta vatandaşlara soracaklarını kaydeden Türel, "Antalya'da büyük proje adına ne varsa önce vatandaşlarımıza sizlere soracağız. Bana 'Yap' diyorsanız sizin hizmetkarınız olarak elimizden ne geliyorsa yaparız. 'Bu yatırımı istemiyoruz' diyorsanız 'Başımın üstüne' deriz, başka bir hizmetle uğraşırız" diye konuştu.

"KATILIMCI YÖNETİM NEYMİŞ SİZLERLE BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ"

Antalya tarihinde ilk defa 20 mahalle muhtarlığına sandık koyarak, vatandaşların proje için görüşlerinizi soracaklarını kaydeden Türel, şunları söyledi:

"Aynı seçimlerde olduğu gibi sandık başlarında görevli arkadaşlara kimliklerinizi göstererek, imza karşılığı, damgalı zarfların içerisine evet ya da hayır damgalı oy pusulalarını koyarak, oylarınızı kullanmanızı istiyoruz. Şeffaf yönetim, demokratik katılımı en güzel şekilde sergileyeceğiz. Bu aynı zamanda demokrasinin güçlenmesi demektir. Pazar günü yapacağımız bu oylama ile Antalya'dan Avrupa'ya ve dünyaya katılımcı yönetim neymiş en güzel örneğini sizlerle beraber göstereceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Raylı Sisteme Referandum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement