Rays, Güneydoğu'nun En Büyük Mağazasını Kızıltepe'ye Açıyor - Son Dakika
Ekonomi

Rays, Güneydoğu'nun En Büyük Mağazasını Kızıltepe'ye Açıyor

Rays, Güneydoğu\'nun En Büyük Mağazasını Kızıltepe\'ye Açıyor

Kısa zaman içinde bölgenin en büyük perakende Bayan giyim markası olan Rays Giyim, Türkiye'deki 8. mağazasını Dünya Kadınlar Gününde Mardin'in Kızıltepe ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

04.03.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Merter'deki Merkezlerinde son iki yıldaki alt yapı yatırımları neticesinde kısa sürede başarı üstüne başarı elde eden ve rakiplerini adeta sahadan silen Rays Giyim, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki en büyük mağazasını Mardin'in Kızıltepe ilçesine açmaya hazırlanıyor.

Kızıltepe'ye Kadınlar İçin Dev Mağaza

Toplamda 700 metre kare kapalı alanda hizmet verecek olan Rays Giyim, bu mağaza ile İstanbul, Merkezi, Erivan ve Batman'daki mağazalarının yanı sıra Diyarbakır'daki 4 mağazası ile 8'inci mağazasına kavuşacak.

Kızıltepe'nin en büyük ve ünlü caddesindeki mağaza için iki aydan bu yana devam eden dekorasyon çalışmalarını tamamlayan Rays, açılışı kadınların en özel günü olan 8 Martta yapacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hedef kitle kadınlara yönelik çok özel indirimler uygulayacak olan Rays Giyim, ilk günde Kızıltepeli kadınların gönlünü fethetmeyi amaçlıyor.

Rays Türkiye'de Her Yerde Olacak

Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay, Kızıltepe'nin ardından kısa süre içinde bütün Güneydoğu başta olmak üzere Rays'ın Türkiye'nin hemen hemen her ilindeki hedef kitleye ulaşacağını söyledi.

CEO Selim Ay, "Altyapımıza yaptığımız yatırımlarla çok güçlü hale getirdik. Kurumsallaşma çalışmalarımız ile mağazalaşmayı paralel olarak başlattık ve şu anda kurumsallaşma çalışmamız bitti denebilir. Ancak mağazalaşma çalışmalarımız henüz çok yeni ve biz starttı verdik. Mevcut mağazalarımızı kuvvetlendirmenin yanı sıra müşterilerimizin dünyadaki trendleri yakından takip edebilecekleri yepyeni vitrin konseptlerimizle de ülkede bir ilke imza atacağız. Bölgede yeni bir VIP konsept mağaza açarak, satışını sadece bizim gerçekleştireceğimiz çok özel marka ve modelleri, asla bulunamayacak rakamlarda müşterilerimize sunacağız. Biz müşterimizle büyük bir aile olacağız" dedi.

CEO Selim Ay, Kadınları Sürprize Davet Etti

"Marka olmak bir değerdir, ancak değerleri korumak bir servettir" sloganını kendilerine düstur edindiklerini ifade ederek, "Türkiye'nin her bölgesine her iline mağaza açmaya hazırız. Ama öncelikli hedefimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesidir. 8 Martta açılışını yapacağımız Kızıltepe şubemizde bu hedefin parlayan yıldızıdır. Bütün kadınlarımızı 8 Martta Rays ile tanışmaya ve sürprize davet ediyorum" diye konuştu.

Türki Cumhuriyetlerde Dirsek Teması

Dış piyasa hakkında da bilgi veren Rays Giyim CEO'su Selim Ay, Türki Cumhuriyetlerin kendi markalarıyla özellikle ilgilendiklerini Erivan'ın ardından Gürcistan, Tataristan, Azerbaycan ve Özbekistan'ı yakın takibe aldıklarını saha çalışmasında bulunduklarını dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Rays, Güneydoğu'nun En Büyük Mağazasını Kızıltepe'ye Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan: Kaç.snt 0 0 Yanıtla

Advertisement