Re-Kobi Eğitim Platformu Yayında - Son Dakika
Güncel

Re-Kobi Eğitim Platformu Yayında

re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu, Kocaeli ve Ankara'da düzenlenen "İnternetle Güçlü KOBİ Seminerleri "ne katılan, ayrıca Gebze'de planlanan seminere kaydını yaptıran KOBİ'lere özel ÜCRETSİZ yayınına başladı

19.06.2015 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu, 42 ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau'nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin internetin imkan ve araçlarını kullanarak markalaşmasına, hem yerel hem de global pazarlarda güçlenmelerine destek vermek amacıyla geliştirildi.

Temmuz tarihleri arasında, 6 hafta boyunca yayında kalacak olan re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu, markalaşmadan dijital reklama, sosyal medyadan medya planlamasına, e-ticaretten mobil pazarlama ve müşteri sadakatine kadar birçok konuyu içeren 12 adet videodan oluşuyor. Eğitimi eksiksiz tamamlayanlar, IAB Türkiye tarafından verilen katılım sertifikasını almaya hak kazanıyor.

Yayın ve yapımını Waytosay ve Web TV'nin, seminer sponsorluğunu Milliyet.com.tr ve Gazetevatan.com'un, Reklam çalışmalarını ise Ogilvy&Mather ve Local Time'ın üstlendiği eğitim platformu, internet (Web TV) üzerinden yayınlanıyor.

Re-KOBİ ile ilgili detaylı bilgi için www.iabrekobi.org adresini ziyaret edebilir, rekobi@iabturkiye.org adresine e-posta atabilir veya 0212 245 44 96'yı arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Re-Kobi Eğitim Platformu Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement