Real Madrid 2'de 2 İstiyor - Son Dakika
Spor

Real Madrid 2'de 2 İstiyor

Real Madrid 2\'de 2 İstiyor

Sezona Cordoba karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle başlayan Real Madrid, 2. haftada zorlu Real Sociedad deplasmanına gidiyor.

31.08.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gümlerde Angel Di Maria'nın Manchester United'a, Xabi Alonso'nun ise Bayern Münih'e transferlerini duyuran Real Madrid, Real Sociedad deplasmanına çıkıyor. Geçtiğimiz sezon rakibin deplasmanda 4-0 yenen Real Madrid, aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Son zamanlarda yeni transferleri ile beraber formdan düştüğü söylenen Real Madrid, kendini kanıtlamak için mutlaka iyi futbolla kazanmak zorunda...

Ev sahibi Real Sociedad'da Cadamuro, Rull, ve Finnbogason'un sakatlıkları devam ediyor. 4-1-4-1'lik sistemde sahaya çıkması beklenen Real Sociedad'da Griezmann'ın yokluğunda Agirretxe gol yükünü çekmeye çalışacak. Orta sahanın ise Prieto, Canales, Castro ve Pardo dörtlüsünden oluşması bekleniyor.

RONALDO OYNAMAYABİLİR

Hafif sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo'nun Sociedad deplasmanında 11'de başlaması beklenmiyor. Bunun yanında Jese'nin de sakatlığı devam ediyor. James, Kroos ve Modric'in Real Madrid'in 3'lü orta saha dinamiğini oluşturmaları bekleniyor.

Ronaldo'nun yokluğunda 11'e girmesine kesin gözle bakılan Isco ile beraber Benzema ve Bale ise üçlü hücum hattında ter dökecekler.

MUHTEMEL 11'LERReal Sociedad: Zubikarai, C.Martinez, I.Martinez, Elustondo, Bella, Bergara, Prieto, Canales, Castro, Pardo, AgirretxeReal Madrid: Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe, Coentrao, Modric, Kroos, James, Bale, Benzema, Isco

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real Madrid 2'de 2 İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement