Real Madrid'den Galatasaray Yönetimine Yemek - Son Dakika
Güncel

Real Madrid'den Galatasaray Yönetimine Yemek

Real Madrid\'den Galatasaray Yönetimine Yemek

Madrid / DHA Santiago Bernabeu Kupası'nda oynanacak Real Madrid - Galatasaray maçı öncesi iki kulübün başkan ve yöneticileri statta düzenlenen özel yemekte bir araya geldi.

18.08.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madrid/ DHA

Santiago Bernabeu Kupası'nda oynanacak Real Madrid - Galatasaray maçı öncesi iki kulübün başkan ve yöneticileri statta düzenlenen özel yemekte bir araya geldi.

Real Madrid Kulübü tarafından düzenlenen yemeğe, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Cengiz Özyalçın, Genel Sekreter Fatih İşbecer, Yönetim Kurulu Üyeleri Can Topsakal, Alper Narman ve İdari Menajer Cenk Ergün katıldı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Sportif Direktör Emilio Butragueno'nun da katıldığı yemek, oldukça sıcak ve samimi bir havada geçti.

Yemeğin ardından Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Başkan Dursun Özbek'e bir plaket hediye ederken, Başkan Dursun Özbek de Perez'e bir kalem hediye etti. Sonrasında iki başkan birbirlerine başarılar diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Real Madrid'den Galatasaray Yönetimine Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gönüllüler Şehitler Haftası dolayısıyla derneği ziyaret etti
    14:52 Gönüllüler Şehitler Haftası dolayısıyla derneği ziyaret etti

    Samsun'un Bafra ilçesinde gönüllüler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesini ziyaret etti. Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan ve genç gönüller, dernek başkanı Arife Gülal ve üyeleriyle sohbet etti. Şehitlerin anısını yaşatmak ve gençlerin sosyal hayata katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde şehitler rahmetle anıldı.

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı
    14:48 Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı

    Artvin'in Derinköy köyünde yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından tedavi edildi. İki haftalık tedavi sürecinin ardından leylek, doğal yaşam alanına bırakıldı.

  • Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı
    14:46 Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı

    Alman Continental Grup bünyesinde faaliyet gösteren Contitech Lastik A.Ş. işçileri, arkadaşlarının keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığını öne sürerek fabrika önünde eylem başlattı. Petrol-İş Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, yapılan haksızlığın herkese tehdit olduğunu belirtti.

  • Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi
    14:45 Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi

    Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenci için tören düzenlendi. Müftü Vekili Abdullah Aksoy, törende öğrencilere hafızlık belgelerini takdim etti. Aksoy, Kur'an-ı Kerim'in bozulmadan kıyamete kadar korunacağını ve bu süreçte hafızların önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

  • Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı
    14:45 Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı

    Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mera Islah ve Amenajman Projesi' kapsamında 150 çiftçiye 100 ton korunga tohumu dağıtıldı. Muş Valisi Avni Çakır, çiftçilere yönelik desteklerin devam ettiğini belirterek, tarım konusunda bilimsel çalışmalara teşvik edeceklerini vurguladı. Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise korunga bitkisinin hayvanlara verildiğinde sütün yağlı olmasına vesile olduğunu söyledi ve çiftçilere korunga bitkisini tavsiye etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün ise projenin ilimize ve ülke meramıza hayırlı bereket getirmesini diledi.


Advertisement