Real Madrid Engel Tanımıyor! - Son Dakika
Spor

Real Madrid Engel Tanımıyor!

Real Madrid Engel Tanımıyor!

La Liga'da Almeria'ya konuk olan Real Madrid, rakibini 4-1 mağlup ederek üst üste resmi maç kazanama rekorunu 20 maça çıkardı.

12.12.2014 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid kazanmaya devam ediyor. La Liga'da Almeria'ya konuk olan Real Madrid, rakibini 4-1 mağlup ederek üst üste resmi maç kazanama rekorunu 20 maça çıkardı. Ligdeki galibiyet serisi 12'ye yükselen eflatun beyazlılar liderliğini sürdürdü.

Üst üste 19 resmi maç kazanarak İspanya rekorunu kıran Real Madrid, deplasmanda Almeria engelini Isco, Gareth Bale ve Ronaldo(2)'nun kaydettiği gollerle 4-1'lik skorla aştı. Ev sahibi Almeria'nın tek golü ise Verza'dan geldi. Ligdeki galibiyet serisini 12 maça, üst üste resmi maç kazanma serisini ise 20 maça çıkaran Real Madrid puanını 39'a yükselterek liderliğini sürdürdü. Almeria ise 10 puanda kaldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, 34. dakikada Isco'nun kaydettiği golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 5 dakika sonra ev sahibi takımda sahne alan Verza kaydettiği golle skora 1-1 eşitlik getirdi.

Almeria kalesine etkili gelmeye devam eden Real Madrid, 42. dakikada Gareth Bale ile 2-1 öne geçti ve soyunma odasına da aynı skorla önde gitti.

Maçın ikinci yarısında da oyunun kontrolü Real Madrid'deydi. Almeria kalesinde net pozisyonlar üreten eflatun beyazlılar, 81. dakikada Cristiano Ronaldo'nun attığı golle skoru 3-1'e getirdi. 88. Dakikada birkez daha Almeria ağlarını havalandıran Ronaldo, kendisinin 2., takımının 4. golünü kaydetti.

Kalan bölümde başka gol olmazken, Real Madrid sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı ve üst üste resmi maç kazanma serisini 20 maça çıkardı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Real Madrid Engel Tanımıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement